et gyldent outfit fra sidste uge

Photobucket
Photobucket
Photobucket
IMG_2239
Photobucket
PhotobucketLIPSTICK: FRESH AMOUR by MAC, SWEATER: SECOND HAND, SOCKS: H&M, SHOES: SECOND HAND

Det første dagens med mit nye, fantastiske objektiv! Kan I se hvor lækkert sløret baggrunden er? Apropos outfits er det godt nok meget I får at se til mine ben for tiden – jeg elsker bare at have bare ben når der er den mindste smule sommerligt. Jeg havde shorts på, men jeg synes det så ret fint ud når man brugte den som kjole, så jeg trak den ned over dem. Læbestiften er en, jeg kun har brugt en enkelt gang, nemlig nytårsaften (HER) så jeg tænkte at nu var det dens tur til at blive vist frem igen – jeg elsker at den er så lys og ikke særlig læbefarvet – det sætter lige et lidt sjovere præg på outfittet. Derudover kom mine højhælede sandaler på for en gangs skyld. Det er så sjældent jeg bruger dem og de var jo helt fine til dette outfit, så de skulle også med ud og få sig en gåtur igen. Dagen, hvor jeg havde dette outfit på blæste det ret meget og i den anledning blev min ellers stramme frisure lidt flyvsk og lige pludselig var frisuren måske ikke så lækkert trukket tilbage, men lidt mere over det hele. Hvad synes I om outfittet?

The first look of the day with my new, amazing lens! Can you see how nicely blurred the background is? Talking about outfits; my legs are being shown off quite a bit lately – I just love having bare legs, when it’s just a little bit summery. I also wore shorts, but I thought it looked cuter with the shirt as a dress, so I pulled it down over them. The lipstick hasn’t been out for a long time – I’ve only worn it once before at New Years Eve (HERE),so I thought it should get to come out more – I really like that it’s such a light and not very lip coloured, it gives the outfit a more fun expression. I also wore my heeled sandals for once. It’s quite seldom that they get to come out and they fit this outfit prfectly, so they needed to come out for a walk again. The day when I wore the outfit it was quite windy and for that occasion my quite tight and slicked back hairdo became blown through and at the end of the day, the slicked back look was basically ruined. How do you like the outfit?