new in: print og broderi

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Her er et udsnit af mine køb fra markedet i søndags plus en ny t-shirt fra en af Aalborgs secondhand shop, der lige passede ind i indlægget. Superman-toppen, Club Azur-t-shirten og kasketten er fra loppemarkedet, hvor jeg fik de tre ting for 70 kr til sammen. Super lækkert! Jeg har længe ledt efter hvide t-shirts med farverige prints og disse var svaret på mine bønner. Hvor er det dejligt at få fingrene i de lidt retro-agtige og sjove overdele. Kasketten tvivlede jeg meget på, om jeg skulle købe, men da jeg fik det super gode tilbud på del hele, kunne jge ikke sige nej! Jeg synes den er superfed, fordi den også er lidt humoristisk, så man ikke virker for seriøs og “jeg er helt sikkert mega street“-agtig, når man har den på. Derudover: hvem kan stå for alle de dejlige farver samlet på et sted? ikke mig! Den sidste t-shirt med en broderet reklame for Colorados sne fandt jeg i Der Gyldne Dådyr for omkring en uge siden. Jeg kunne slet ikke stå for den, fordi den er lidt åndssvag og tosset. Jeg planlægger lidt at bruge den en virkelig sommerlig solskinsdag for at skabe lidt inkongruens. Men ja, alle de her ting er i følge mig ret så gode køb. Jeg elsker virkelig farverige ting på hvid baggrund og jeg kan fortælle jer at I ret snart får en af de her ting at se i et dagens-indlæg. Hvad synes I – er det ikke fedt?

Here’s an exerpt of my buys from the market I visited Sunday and then a new t-shirt from an Aalborg secondhand shop, hvis fit this post perfectly. The Superman top, the Club Azur t-shirt and the cap are buys from the fleamarket, where I got all three things for 10 euros. Great! I’ve been looking for white tops with colourful prints a lot and these were the answers to my prayers. It’s so nice to get my hands on the kind of retro and fun tops. I really doubted buyting the cap, but when I got the amazing offet, I couldn’t say no! I love it because it’s kind of humoristic and not too “I am really, really street“-like, when you wear it. And who can not love those gorgeous colours in one place? Not me!  The last t-shirt is an embroidered ad for the Colorado snow and I found it in Det Gyldne Dådyr about a week ago. I just couldn’t leave it in the store, because it’s so silly. I’m planning to wear it on a hot, sunny summers day to make a bit of inkongruens. Well, all of these thing are, according to me, quite great buys! I really much like the concept of colourful things on a white background and I can tell you that you’ll see one of these in an outfit post soon. How do you like it – ain’t it cool?