et kig indenfor og lidt nyheder

 photo room6_zps2789dba6.jpg photo room4_zps3ac6d158.jpg photo room5_zps872765a6.jpg photo room_zps9b968c72.jpg photo room7_zps55f620f8.jpg photo room3_zps01aaf0ba.jpg photo room2_zps3b01a6a0.jpg photo room1_zps9e08a142.jpg

Joo, i dag står den på lidt blandede godter. Først lidt fotos fra mit lidt for farverige værelse og min garderobe, som er vokset en smule siden I fik den at se sidst – jeg har sådan haft lyst til at tage billeder af mig værelse her på det sidste, så nu må I tage jer til tåls med det.. Dog er det kun blevet til et par mere detalje-agtige billeder, eftersom mit værelse er ok småt, så det er lidt besværligt at få et godt billede af hele modevitten. Jeg går for tiden og drømmer ualmindeligt meget om snart at flytte ud fra mine forældre igen og få mit eget sted; min egen stue, mit eget køkken, ih, tænk sig et fint hjem, jeg ville få! Og nyheden, som jeg reklamerer for i titlen, kan rykke mig en snas tættere på netop det: da jeg havde min sidste vagt i Café Klædeskabet i sidste uge, fik jeg nemlig en e-mail om at jeg havde fået et nyt job, som jeg havde været til samtale på dagen forinden – mit første job, som jeg har fået gennem en ansøgning og et ret så sejt et af slagsen. Jeg vil lade jer hænge på klippen og vente med at finde ud af netop hvilket job det er, indtil jeg kommer ordentligt i gang med det. Men sagen er, at jeg nu skal finde mig endnu et job til at kunne tjene nok til en husleje og så snart det er i hus, er jeg ude af mine forældres hus – og hvor glæder jeg mig altså! 

 

Yep, today I’ll be bringing you a mix of goodies. First a couple of photos from my colourful room and my wardrobe which has grown just a bit since you saw it the last time – I’ve really been wanting to shoot some photos of my room these past days, so today, that’s what you’ll have to deal with.. It turned out to end up being some detail-y shots, though, since my room isn’t big enough to get to shoot the entire thing properly. At the moment I’m dreaming about moving out of my parent’s place and getting my own: my own livingroom, my own kitchen, just think what a nice home I could have! And just recently I’ve gotten a bit closer to that dream: when I had my last watch in Café Klædeskabet last week, I got an e-mail telling me that I got a new job, that I’d interviewed for a the day before – the first job I’ve ever gotten off of an application and a pretty damn cool one, too! I’ll leave you hanging on the cliff to find out which job it is until I’ll get it started properly. But what’s important now is that I find myself one more job so that I’ll be able to earn enough money to pay a rent and then I’ll be moving out of my parent’s place and into my own – and I can’t wait!