looking back: efterårsoutfits

Eftersom jeg stadig er lidt på røven, hvad angår hvordan søren jeg skal holde varmen samt se smart ud samtidigt har jeg tyet til nostalgiske midler – tilbagebliks-indlæg! For at få lidt inspiration til hvordan søren jeg skal klæde mig dette efterår har jeg dykket ned i gemmerne og fundet nogle efterårsoutfits fra sidste år, jeg personlig synes er toppen – her er hvordan jeg klarede mig gennem sidste efterår:

Since I’m still kind of confused, when it comes to keeping warm while looking cool this fall, I’ve decided to work though the problem in a nostalgic way – a looking back post! To get some inspiration on how to dress for this fall, I’ve looked in my old outfit-photo folders and found a couple of fall looks from last year, I personally really like – here’s how I got through the cold last year:

 

 

Jeg smed et par sorte jeans på og stylede dem med 80’er og 90’er-inspirerede looks.

I threw a pair of black jeans on and styled them with inspiration from the 80’s and 90’s.

 

Jeg var gul, fin og damet og kombinerede A-formede nederdele og jakker med små rosa og syrenfarvede detaljer.

I went for a yellow, ladylike look and combined A-line skirts and jackets with little pink and lilac details.

 

Jeg brugte lag på lag af sorte tights for at kunne hoppe i nederdele og satte det sammen med skjorter og skjortekraver for at få et mere fint og business-agtigt look.

Hvad synes I om mine gamle outfits – og hvilket kan I bedst lide?

 

layered black tights as an excuse to wear skirts and went for shirt and shirt collars to create a nice and a little business-y look.

What do you think of my old outfits – and which one do you like the best?