et nyt projekt

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -1-4 outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -1-5 outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -2-3 outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -1-6 outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -3-3Hvis i fulgte med på min snapchat for præcis en uge siden, ville I have opdaget at jeg spenderede weekenden med et nyt projekt med videokameraer, en masse tøj og inspirerende mennesker i Jyderup.

Jeg og et par gutter har nemlig gået og brygget på en ide over nogle måneder og i sidste weekend havde vi fået stablet en spændende produktion på benene. Da der går et stykke tid til at vi viser vores nye projekt frem, kan jeg ikke fortælle så forfærdeligt meget om det endnu – men jeg kan til gengæld fortælle at det er superfedt! Vi har snakket om projektet i et år og da det kulminerede med to dages videoskydning i sidste weekend var det en enorm forløsning. Mere af det!

Jeg glæder mig til at kunne vise jer hvad vi har lavet og fortælle jer mere om det hele. Så snart vi er klar får I det hele serveret!