Alice på Assistensen

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger iphoria cover save the children tee-3 outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger save the children iphoria-1  outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger iphoria cover save the children tee-2 outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger iphoria cover save the children tee-4outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger save the children iphoria-2 outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger iphoria cover save the children tee-1 LIPS: MAC, T-SHIRT: SAMSØE&SMASØE x RED BARNET, BELT & SKIRT: SECOND HAND, SHOES: SELECTED, IPHONE COVER: IPHORIA

Jeg trækker lige klassikeren, eksamenskortet, igen for at forklare stilheden på bloggen på det seneste – i går endte eksamenskvalerne og online-Marie vender tilbage!

I sidste uge kombinerede jeg en pause fra læsningen med en gåtur og outfitskydning i selskab med min søde roomie, Emma,  på Assistenskirkegården, der ligger lige ved siden af vores lejlighed. Da vi begyndte at skyde billederne blev vi ret enige om at det hele – med den lange allé, de smukke træer, mit lyse, lange hår og det lyse outfit – virkede ret Alice i Eventyrland-agtigt. En skøn flugt fra virkelighedens læsning om højrenæssancen og notatskrivning om forskellige analyseteknikker!

Jeg var hoppet i en t-shirt, jeg har fået af Samsøe & Samsøe for et promovere et fint initiativ de laver med Red Barnet for tiden. De har designet denne enormt lækre tee(som gik perfekt med mit papegøjeskørt) som kan købes for 300kr. Hele overskuddet af salget går til projekter som Red Barnet har gang i med at hjælpe børn verden over. Lækkert, no? Jeg er helt oprigtigt vild med t-shirten, der minder mig lidt om min gamle Napoleon Dynamite-shirt og som farvemæssigt passer til hele min garderobe. Læx!

 

Hvad synes I om mit outfit?