favorit looks fra Haute Couture AW16

couture fall 16 2

Efter et kig gennem alle couture-kollektionerne fra denne sæson blev jeg helt tryllebundet. Couture virker til at være gået tilbage til sine helt oprindelige rødder: fint håndværk, dyrebare materialer og en utrolig detaljerigdom på pompøse kreationer, der mest af alt ligner noget fra et eventyr.

Jeg har samlet alle mine favoritlooks fra couture-kollektionerne og forsøgt at dele dem op i to forskellige collager – det har været en smule svært, da de næsten alle hører inde under samme eventyrlige tema. Nogle af dem grundet en voldsomme og nærmest historie-fortællende ornamentik. De andre fordi tøjet kunne ligne kostumer til figurerne i eventyr med victorianske kraver, høje hatte og fjerkåber.

Hvilke looks er jeres favoritter? 

Jeg kan slet ikke vælge en favorit selv. Jeg elsker det nærmest asiatiske look på frakken fra Schiaparelli til højre på øverste collage, den blå blondekåbe og lyseblå/guld fluffy kjole fra Fendi på samme collage. Sommerfuglejakken fra Schiaparelli, den dalmantiner-plettede kåbe fra Valentino og dådyr-trøjen fra Viktor&Rolf på nederste collage. Og alt det andet.

 

couture fall 16 1

 

 

All photos via VogueRunway