Festival Essentials #1

festival tips 1-1 festival tips 1-2Nu hvor jeg får en mere festival-rig sommer, end jeg lige havde regnet med, synes jeg det er relevant at køre et par indlæg omkring netop festivaller og hvad jeg tænker man bør medbringe – for jeg er vel næppe den eneste, der skal afsted, ikke sandt?

Vi starter i “skønhedssektionen” eller hvad jeg nok hellere vil kalde “hvordan man holder sig nogenlunde soigneret”-kategorien.

HUD
Når jeg er på festival giver jeg den som regel ikke ekstra meget gas med make-uppen, så længe jeg kan holde min hud i nogenlunde god stand. Jeg går personligt meget ind for solcreme med så høj solfaktor som muligt – både på kroppen og i ansigtet. I stedet for at fedte ansigtet ind i dagcreme og solcreme, vil jeg købe en dagcreme, der både plejer og fugter, og som også har solfaktor. Derudover har min pudder fra La Roche Posay også solfaktor, og er så dækkende, at jeg ikke får brug for særlig meget mere make-up.

[show_shopthepost_widget id=”803831″]
HÅR
Jeg har planer om at bekæmpe den ulækre følelse af fedtet og beskidt hår, der ikke er blevet vasket ordentligt i dagevis, med en god solid omgang tørshampoo og derudover medbringer jeg også en omgang leave in conditioner, der sprayes i, for at forsøge mig med at holde mit hår nogenlunde blødt og lækkert. En god hårbørste er naturligvis også med i tasken for at holde dreadlocks på afstand!

[show_shopthepost_widget id=”803826″]
RENLIGHED
Festival = snavs alle steder. Ad og øv, men heldigvis kan snavset holdes en smule på afstand, hvis man har de rigtige remedier med i tasken. Desinficerende gel, spray eller wipes til hænderne er et must. derudover står den på praktiske ansigtsrens-wipes fra Bioderma, der hverken fedter eller tørrer huden ud, og som renser helt vildt godt.. Og så snupper jeg også en miniudgave af de ret stærke Marvis-tandpastatuber med for at kunne smage friskheden lidt ekstra, nu hvor så meget andet er knap så friskt.

[show_shopthepost_widget id=”803836″]
+ DET LØSE
Hår, der klistrer sig til dit svedige ansigt, hårelastikker, der bliver væk, og huller på knæene efter du faldt i moshpitten, næ nej! Alt dette kan klares nogenlunde, hvis du husker fine hår-tørklæder, scrhunchies, der er så store de er svære at slippe af syne, og plastre med sjove figurer på!

[show_shopthepost_widget id=”803821″]

 

Hvilke festvaller skal I på, og hvad skal I have med?