Festival Essentials #2

festival essentials wardrobe-5Okay, gør jeg klar på noget af et indlæg! Jeg har siddet og samlet sammen på alle de sager, jeg tænker er essentielle at have med i festivalgarderoben og der er en hulens masse mere, end jeg havde regnet med.. Lad os komme i gang!

 

DIT OUTFIT

festival essentials wardrobe-4

Jeg planlægger personligt at leve i kjoler og skørter på Roskilde i år af en meget simpel grund. Måske er den en smule tabu, men nu kommer den altså: som bekendt er festival-toiletter knap så lækre, så i stedet for at skulle risikere at få diverse ulækre sager på en buks eller et shorts eller – gud forbyde – en hel buksedragt, finder jeg at løsningen er en kjole eller et skørt. Fjollet? Måske. Men jeg bliver i hvert fald ikke den, der får tis på bukserne.

Hvis I rider med på samme bølge, har jeg fundet en god håndfuld fine festivalkjoler, som jeg ikke ville have noget imod at hoppe i på Roskilde:
[show_shopthepost_widget id=”819011″]
For at variere garderoben, er nederdele naturligvis også en mulighed og jeg har fundet et par der i kombination med en fin crop top eller en lækker sweater vil være et smaddergodt festivallook (+ et par jeans, lige for at være på den sikre side):

[show_shopthepost_widget id=”819036″]
[show_shopthepost_widget id=”819026″]

festival essentials wardrobe-2

Apropos sweatre, bør man også tage i betragtning at vi – i hvert fald dem, der skal på Roskilde eller andre danske festivaller – har med den danske sommer. Derfor vil en fin strik eller denimjakke  udover dit outfit eller en langærmet bluse under kjolen også kunne gøre underværker, hvis solen ikke kigger frem:

[show_shopthepost_widget id=”819046″]
En ting, man skal huske, når det kommer til festivaller og tøj – eller rettere fodtøj – er at medbringe noget, der er behageligt og som kan klare en omgang festival med – hvis det bliver tørt – støv, jord og snavs(mudderet når vi til senere). Et par sko med en glat overflade, der kan tørres af, eller et par sko du ikke værdsætter forfærdeligt højt er ideelt festival-fodtøj. Drop silkeslippers eller ruskindsloafers, hvis du også vil have dem i god stand bagefter:

[show_shopthepost_widget id=”819056″]
DET PRAKTISKE

Jeps, Vi kan ikke komme udenom det faktum at man bør tage praktiske forbehold hvad angår festivalpåklædning – men heldigvis behøver det ikke være kedeligt! Regnjakker findes i de mest vidunderlige udgaver:

[show_shopthepost_widget id=”819061″]
.. og ligeledes gør gummirøjserne:
[show_shopthepost_widget id=”819081″]
.. og sokkerne:
[show_shopthepost_widget id=”819076″]
DET SJOVE

festival essentials wardrobe-3

Et lidt for praktisk eller snavset festival-outfit bør – efter min mening – peppes op med diverse festival-accesories. Hvad angår de accessories, man helst bør snuppe med, er en god skuldertaske eller bæltetaske med plads til diverse fornødenheder essentiel:

[show_shopthepost_widget id=”819116″]
Solbrillerne skal naturligvis med – jeg tager helst et af mine mindre dyre solbriller med(som regel også de sjoveste), så jeg ikke går helt i spåner, hvis de forsvinder:

[show_shopthepost_widget id=”819121″]
Og hvad angår de mere fjollede sager, synes jeg absolut, man bør pakke tasken fuld af hatte, blomsterbånd, hårtørklæder og andet godt – hvorfor ikke?

[show_shopthepost_widget id=”819126″]
 

Er i klar til festivalsæsonen?