onsdagens

outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger salmon double denim-6 outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger salmon double denim-7 outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger salmon double denim-3 outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger salmon double denim-5 outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger salmon double denim-8 outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger salmon double denim-1 outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger salmon double denim-4 outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger salmon double denim-2JACKET & DRESS: SECOND HAND, JEANS: MONKI, SHOES: ASOS

Åh, det danske sommervejr, hva’? Lige som man tror at sommeren for alvor skal til at gå i gang, bliver budt på blæsevejr og kulde igen. Tak. Derfor brugte jeg i går størstedelen af min dag indendørs, først med afstemning af firmaregnskab – ikke ligefrem “juhu!” – og derefter på en dyne på et køkkengulv med gode venner og en film. Jeg var hoppet i min nye genbrugs-kjole og tog det nemme og “weather appropriate” valg at smide et par jeans på inden under for at holde varmen. Denimjakken skulle ikke som sådan være et del af mit outfit, men da sommeren, som tidligere nævnt, ikke viste sig fra sin mildeste side, røg jakken på og vi fandt ud af at det egentlig så ret sejt ud. Som jeg kaldte det på instagram “double denim salmon sandwich” – jeg synes selv det er ret vittigt!

Forresten vil den trofaste læser, der har fulgt med i mere end 3 år, nok føle en smule nostalgi ved netop disse outfitbilleder – det var nemlig på netop denne location jeg fik skudt størstedelen af mine outfits i frikvarterene, da jeg stadig gik på gymnasiet. Min veninde og jeg slog nemlig et smut omkring Katedralskolen i blæsevejret i går og blev grebet af en nostalgi, der dikterede at vi nok lige skulle skyde billederne her – bare én gang til!

Hvad synes I om min denim-sandwich?

[show_shopthepost_widget id=”823931″]