festoutfit fra i tirsdags

SCRUNCHIE: DET GYLDNE DÅDYR, TOP: WOODWOOD, CROSS BODY BAG: THRIFT, LEATHER PANTS: SECOND HAND, SOCKS: H&M, PUMPS: S///BAR

Jeps, jeg burde nok lave et mere julet indlæg, nu når det er juleaftensdag, men jeg synes hellere jeg vile vise jer mit outfit fra Punktumfesten i tirsdags. Jeg var ret meget i krise da jeg klædte mig på, eftersom jeg var i tvivl om, om mit outfit kunne misforstås som “skanky” i stedet for Carrie fra Sex and the City i 90’erne (hvilket ifølge mig er det ret åbenlyse tema). Dog bestemte jeg mig for, efter 2 opkald til veninder for at diskutere “skanky”-faktoren, at med den rette “jeg er ikke ude for at score”-attitude skulle det nok gå. Til sidst endte jeg med at være super glad for at jeg valgte dette outfit. Jeg vil dog lige undskylde for de halvdårlige billeder – de blev taget lige før jeg tog hjem, rimelig snaldret og med sindssygt ondt i fødderne efter flere timer på dansegulvet. Hvad synes I om outfittet?
For at afslutte på en jule-agtig måde efter et ret u-julet indlæg, vil jeg sig glædelig jul til jer allesammen!

Yea, I should probably make a more Christmasy post, since it’s Chritmas Eve, but I’d rather show you my outfit from the party this Tuesday. I had a giant crisis when getting dressed, since I doubted if people would mistake my outfit for being skanky instead of a Carrie from Sex and the City circa 90’s-theme (which according to me, was the obvious theme). I did decide, after two calls to friends to discuss the skanky-facor of the outfit, that with th right “I’m not out for getting guys”-attitude, I would be able to pull it off. Lastly I ended up loving my outfit! I’ll just apologize for the bad photos – they were taken right before I went home, quite tipsy and with feet that hurt like hell after hours on the dancefloor. How do you like the outfit?
To finish off with a Christmasy feel after a quite un-Christmasy post, I’d like to wish you all a very merry Christmas!