new in julegave-edition, pt. 1

Jeg har bestemt mig for at vise jer et par af de bedste julegaver, jeg har fået. Det er dem, jeg er allergladest for og måske kunne de inspirere til hvis I selv er i tvivl om, hvad en god gave til en 19årig tøs kunne være. Jeg begynder med gaven jeg har fået fra min søster – helt klart en af favoritterne! Først gav hun mig en rejsedagbog over vores rejser sammen til Paris i sommeren 2010 og til Berlin i efteråret 2011. Der er billeder fra turen, tegninger og små søde og sjove kommentarer til de forskellige ting vi lavede. Derudover er der også plads til billeder fra rejser vi vil på i fremtiden. Hun gav mig også det fineste hvide rådyr, som står og pynter i min vindueskarm (jeg er virkelig vild med natur-ting, der er hvide, jeg ved ikke hvorfor), og en turkis opbevaringskasse, så jag kan holde styr på alle mine småting. Sidst men ikke mindst fik jeg et medlemsskab til Klub Fluxus, som er et ungdoms-årskort til Aalborgs modernde kunstmuseum, Kunsten. Med det får jeg gratis adgang til alle udstillinger, jeg kan tage en ven med gratis, jeg inviteres til ferniseringer og får 10% rabat i butikken – not bad! Jeps, alt i alt er gaven fra min søster – efter mit hoved – sindssygt god! Hvad blandt er de bedste gaver I har fået i år?

I’ve decided to show you some of the best presents I’ve gotten this year. It’ll be the ones that I’m the most fond of and that might inspire, if you’re in doubt of what to give to a 19 year old gal. I’ll start with the present from my sister – a clear favourit! She gave me a traveling diary of our travels together to Paris in 2010 and Belin this fall. It has photos from our trips, drawings and cutee and funny little comments about what we’ve been doing. Then theres also space for photos from future travels. She also gave me the nicest little white deer, which now stands in my window sill (I really love nature things in white, have no idea why), and a turqoise, little container for all the stuff I have lying around. Last but not least, she got me a membership of Klub Fluxus, which is a youth seasonal pass for Aalborgs museum of contemporary art, Kunsten. The pass gives me free entrance to all exhibitions for a year, I can bring a friend for free, I’ll be invited to venissages and get a 10% discount in the store – not bad! Yep, all in all, the present from my sister is – according to me – an incredibly great one! What are the best presents you’ve gotten?