Film fra Paristuren

Her er så den video jeg fik stykket sammen af en masse klip jeg filmede da jeg var i Paris. Hvis du er god kan du blandt andre spotte Carine Roitfeld, Ulyana Sergeenko, Anna Dello Russo, Cameron Diaz og Karmen Pedaru i videoen! Derudover kommer det føromtalte klip, hvor jeg filmede andre mens de fotograferede mig – så I også kunne få en snert af det, jeg oplevede, med! Hvad synes I om filmen?

This is the video I put together from a lot of clips I filmed op my Paris trip. If you’re good, then you’ll be able to spot Carine Roitfeld, Ulyana Sergeenko, Anna Dello Russo, Cameron Diaz and Karmen Pedaru among others in this video! You’ll also see the aforementioned clip when I filmed others while they photographed me – then you’ll also get a bit of what I experienced there! How do you like the video?