new in: pelset

Photobucket
Photobucket

Dagen efter jeg kom hjem fra Paris smuttede jeg en tur omkring Det Gyldne Dådyr i Nørregade, hvor der var 50% på næsten hele butikken. Udover sølv-glimmer-maxinederdelen jeg skrev om HER, købte jeg også denne lækre hvide pelshat til halv pris. Indtil videre har jeg nemlig kun en brun pelshat som glidet af hovedet ligeså snart man bevæger det. Denne her hat har elastik i kanten, så den faktisk bliver siddende, dejligt! Desværre dækker den ikke ned over ørene, så den er jo mest til pynt. Pelsen er ret ru, så jeg ved ikke om det er ægte – det virker ret syntetisk, men så længe den er flot er jeg også ligeglad! Se hatten på HER! Hvad synes I om den?

The day after I got home from Paris, I went by Det Gyldne Dådyr in Nørregade, where practically everything was 50% off. Apart from the glitter-silver maxi skirt I wrote about HERE, I bought this gorgeous white fur hat at half price. Until I bought it I only owned one brown fur hat that slips ight off of the head as soon as you turn it. This hat has an elatic edge, so it stays on the head, lovely! It doesn’t cover the ears though, so it’s only to be worn for the looks. The fur is quite rough, so I’m not sure if the fur is real – it seems quite synthetic, but as long as it looks nice, I really don’t care! See the hat in action right HERE! How do you like it?