flare & fluff

outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-1-7collage3 outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-2-6collage3 outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-1-7collage2 outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-2-6collage4 outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-1-7collage1 outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-2-6collage1 LIPS: KIKO, JUMPER: MADS NØRGAARD(gifted), COAT: MONKI, JEANS: VERAS COPENHAGEN, SHOES: ECCO

Et af mine seneste byt i Veras Copenhagen involverede et par jeans, som jeg har haft på mindst én gang om ugen siden jeg byttede mig til dem. Jeg havde rigtig været på udkig efter disse jeans i evigheder, men fandt dem aldrig i min størrelse før det var for sent – øv!
Men så var det heligt at jeg ramte lykken i Veras i stedet. Jeg fandt nemlig mine formidable, nye flare-jeans, der sidder strammere end noget andet på hoften og som, når man står helt rigtigt, dækker hele skoen for neden. Jeg elsker elsker elsker dem og føler mig simpelthen så godt tilpas i dem. For nyligt havde jeg dem på sammen med en ny favorit-bluse med de helt rigtige farver og et par cool øreringe, som jeg simpelthen ikke kan huske, hvor er fra – sørens! Men der er i hvert fald nogle fine, der minder om her, her og her!

Men outfittet her er jeg i hvert fald helt tosset med selv – komfortabelt og cool! Hvad synes I?

 

SHOP LÆKRE FLARE JEANS
[show_shopthepost_widget id=”2139559″]
 

outfit-november-fall-16-nemesis-babe-flare-jeans-marie-my-jensen-danish-blogger-2-6collage2