flashback: modeuge-outfits #2

Så kommer anden og sandsynligvis sidste portion af mine outfits fra efterårets fashion month. Ih, hvor jeg drømmer til mig tilbage til solbeskinnede Milano, hvor jeg bar disse outfits og Jason fra Citizen Couture fotograferede billederne herunder. Aaah, skørter, shorts og hvide overdele.

 

CC_2014_0827LÆBER: RUSSIAN RED FRA MAC, BLUSE: FØTEX, TASKE: LOVE MOSCHINO via Sarenza, SKØRT: udlånd af BAUM UND PFERDGARTEN, SKO: SECOND HAND
[show_shopthepost_widget id=”397746″]

Outfittet her er jeg utroligt glad for. Jeg er vild med at det er så dejligt enkelt – en rullekrave med en lavtaljet nederdel og snøresko – og at det alligevel har masser at sige. Nederdelen med det gule mønster; håret, der er stoppet ned i rullekraven; og bowlingskoene giver looket en masse karakter og jeg kommer helt sikkert til at hoppe i noget lignende, når vejret bliver varmere igen.

 

CC_2014_0826LÆBER: KIKO, TOP: ZARA, SHORTS: ASTRID ANDERSEN FOR TOPMAN, SKO: VAGABOND
[show_shopthepost_widget id=”397750″]

Outfittet her har en pudsig oprindelse. Det var ikke noget, jeg havde planlagt at tage med, men da jeg besøgte min søster lige før jeg tog afsted, spottede jeg hendes kærestes seje basket-shorts, som han ikke brugte. Dem fik jeg lov til at låne med på modeuge-turen og sprang i den i Milano med min lækre croppede bluse, en sporty frisure og mine trofaste sandaler, hvilket var et forfærdeligt populært outfit.

 

Hvilket er jeres yndlings-look?