FØDSELSDAGSPOST: 25 år og 25 ting, I ikke vidste om mig!

Jaaaa, så oprandt dagen, hvor jeg blev 25! Jeg er stadig lige begejstret for fødselsdage som jeg plejer og i dag fejrer jeg den med et enormt og personligt indlæg. Jeg har nemlig lavet en af de der lister, som jeg har overvejet at lave før men som jeg samtidigt til tider synes kan være en smule tomt blog-indhold i forhold til de andre ting jeg udgiver. Så i dag udkommer det, nu da jeg har fødselsdag og må gøre hvad jeg vil!

Derfor får I i dag, sammen med et fødselsdagsfarvet outfit, listen over 25 ting, I ikke vidste om mig. Smid endelig kommentarer hvis I kan genkende nogle af tingene hos jer selv!

 

 1. Da jeg var teenager var jeg kæmpe fan af Tokio Hotel. Det havde den heldige sideeffekt at jeg var den bedste til tysk i klassen.
 2. Jeg havde en emo-periode som teenager, gik med sort eyeliner og købte en Kurt Cobain-t-shirt hvor der stod “I hate myself and want to die”. Det måtte have været betryggende for mine forældre.
 3. Jeg er vild med oldtidens Grækenland og Egypten og hvis jeg skulle være noget andet i livet, skulle jeg være arkæolog.
 4. Da jeg var barn ville jeg gerne være forfatter og var bl.a. begyndt på en bog om slanger.
 5. Mine favoritdyr som barn var slanger og hajer og jeg ønskede mig flere gange en kongepyton i fødselsdagsgave.
 6. Mit absolutte hadedyr er knæleren. Det ulækreste dyr i hele verden! Det ligner en glubsk og klam alien-udgave af et menneske i insekt-størrelse. Jeg ved ikke hvad der skulle ske, hvis jeg pludselig var i samme rum som en knæler. Wow, jeg er så bange for dem!
 7. Jeg lever af kartoffelmadder med mayo og ristede løg for tiden. Mums, hvor er det bare lækkert!
 8. De første tre måneder af 2017 har min mest afspillede sang på Spotify været Bossy med Kelis.
 9. Var jeg kommet til eksamen i musik i gymnasiet, skulle jeg have spillet Bachs Brandenburger concerto 2, stk. 2 på en alt-blokfløjte, der ikke altid stemte, i duet med en trompet. Gud ske tak og lov for at det aldrig skete!
 10. Da jeg var 14 begyndte jeg at spille ungdomsteater. Ikke så meget fordi jeg ville være skuespiller, men mest fordi jeg gerne ville være kendt og var for kort til at blive model.
 11. Da en lærer på min efterskole engang var syg, overtog jeg drama-undervisningen en enkelt gang.
 12. Bloggens første navn var Life Outside of Town, eftersom jeg boede 10km udenfor Aalborg da jeg startede den.
 13. I bloggens levetid har jeg haft 3 kærester, som jeg mestendels har undgået at skrive om på bloggen fordi jeg har villet holde mit privatliv seperat fra bloggen.
 14. Når jeg kigger efter fyre, kigger jeg altid mest efter dem med tynde ben. Jeg ved simpelthen ikke hvorfor jeg finder det mest tiltrækkende, men jeg tror aldrig jeg har haft en kæreste med tykkere ben end mig selv.
 15. Jeg begyndte at rejse rundt til modeuger i forhåbninger om at Anna Wintour ville spotte mig på gaden, tage mig under sin vinge og lære mig op. Det skete ikke, men hey, jeg var på listen over Vogue US’ Best dressed i 2014!
 16. Som teenager var jeg lidt rebel og så mig selv en gang i mellem som familiens sorte får. Nu ser jeg måske mere mig selv som familiens lyserøde får. Jeg skiller mig stadig ud, men på en positiv måde.
 17. Jeg er en gang blevet hypnotiseret for generthed. Det var en vild oplevelse og uanset om det faktisk virkede eller var placebo, så har det haft en ret positiv effekt på mit liv sidenhen.
 18. Nogle gange tæller jeg mine modersmærker. Pt står det således til: 35 på venstre arm, 42 på højre arm, 39 på højre ben og fod, 39 på venstre ben og fod
 19. Jeg elsker reality tv. Og tv generelt. Jeg ser aldrig serier, men foretrækker absolut Luksusfælden, Say Yes to the Dress og Paradise i stedet.
 20. Jeg har en liste over ting, jeg har overhørt folk på gaden, i toget eller i bussen sige. Klassikere på listen er bl.a:
  Hvad er dit navn?” “Dan!” “Er det med Z eller hvad?”
  Og “Vi bliver nødt til at kunne kigge på hinandens boller og være okay med det”
 21. Jeg holder også en liste over kiksede ting, der står på fremmede folks t-shirts. På listen finder vi for eksempel:
  Love your selfie 
  Too hot for heaven, too cool for hell 
  The roads of excess leads to the palace of wisdom
  Made for erhvervslivet 
 22. Da jeg var barn var jeg super kræsen. Det er jeg ikke så meget mere, lige udover på slik fronten. Jeg kan ikke lide andet slik end vingummibamse/pesetos-vingummi, piratos-lakrids, de der sure bånd, snørebånd og bolsjer. Skumslik: føj!
 23. Jeg kan til altid spise pommes, chips eller brød med smør, uanset hvor sulten jeg er.
 24. Jeg vil sygt gerne bo på husbåd.
 25. Jeg har reelt virkelig optur over at blive 25. Jeg føler mig enormt tilpas i lige netop den alder lige nu, hvilket er den skønneste følelse.

Glædelig 19. april til alle jer derude og husk at nyde dagen. Det vil jeg i hvert fald gøre!