2 forårs-trends, jeg allerede har i garderoben

Så er jeg tilbage på bloggen igen efter mere hejs og halløj med flytningen, som har taget alt min tid. Men nu er det slut! Juhu! Så håber jeg at der bliver lidt mere tid til bloggen nu hvor mit liv er en stressfaktor fattigere.

I går, da jeg lavede collager til det her indlæg om forårstrends, gik det op for mig, at jeg allerede sad iført de trends, jeg kiggede på – hvilket jeg synes er en rigtig fin pointe: man behøver ikke købe nyt, for at være trendy, for en del af sagerne har man(læs: jeg og folk med spraglede garderober) nok allerede i garderoben! Se med her!

 

1: HERE, 2: HERE, 3: HERE, 4: HERE

BLOMSTERPRINT

[show_shopthepost_widget id=”2650156″]

Okay, det fede ved blomsterprint er jo, at det altid er trendy. Eller nærmere at det aldrig bliver u-trendy. Blomsterprint er en total klassiker, især i de varme måneder og jeg skal ikke være bleg for at sige at jeg har en god håndfuld sager i garderoben allerede. Det kan styles på alle mulige måder – en blomstret top med mom jeans til, et helt blomstret sæt eller klassikeren, en blomstret kjole. Easy peasy! Måske en blomstret kjole med spaghettistropper udover en løs, hvid tee? Det kunne være nice. Genbrugsjagten er sat ind!

 

1: HERE, 2: HERE, 3: HERE, 4: HERE

GUL

[show_shopthepost_widget id=”2650171″]

Okay, den her er super nem for mig at hoppe med på. Gul er overalt i denne her sæson og netop som jeg sad og lavede de her collager i går aftes sad jeg i en gul sweater og en nederdel i samme print som denne kjole og lignede en lille sol. Jeg er så frisk på denne her trend, og især fordi jeg ikke skal ud og købe ind til den for at være med. Ih, gul er virkelig bare en vinderfarve og især til mit nye hår. Jeg har forresten fundet disse sager som har lidt samme print som mit forunderlige genbrugs-sæt som I så her og som alle har været så vilde med.

 

Er I også klar til forår?