før modeugen går i gang

I går ankom jeg til København for lige at slappe lidt af i byen, før modeugen går løs..
Yesterday I arrived in Copenhagen to get settled in the city before fashion week starts..

PhotobucketJeg var til presse-event hos Pieces, hvor jeg bl.a. så deres nye sko og disse sindssygt flotte glimmerstrømper! / I went to a press event for Pieces where I saw their new shoes and these amazing glittery socks!
PhotobucketJeg smuttede på galleri (jeg har det så svært ved at gå forbi gallerier uden at gå derind!) / I went to a gallery (I just can’t pass a gallery without going in there!)
Photobucket Jeg kiggede mig omkring i Times Up Vintage, hvor jeg så disse sindssygt fantastiske sko! Desværre har jeg lovet mig selv ikke at shoppe.. satans! / I went by Times Up Vintage, where I spotted these insanely amazing shoes! Too bad I promised myself not to shop.. dang!
Photobucket… og så kom jeg til at trodse mig selv og købe fire bøger og en beklædningsdel med papegøjer på (som I sikkert kommer til at se i et outfit snart!).. dog kom jeg kun af med 80kr for hele molevitten, så lidt okay var det alligevel! / .. then I accidentally defied myself and shopped: four books and a piece of clothing with parrots on it (which you’ll probably see in an outfit pretty soon!).. but it only cost me 80DKK/11 euros in total, so it was kind of okay anyway!
PhotobucketJeg lyttede til virkelig lækker jazz på Strøget og kiggede en hel del på harmonikaspillerens fantastiske pianosokker. / I listened to the most wonderful jazz on Strøget and glanced at the gorgeous piano socks of the accordionist.
PhotobucketOg jeg afsluttede dagen med ømme fødder i bowlingsko ved kajen i Nyhavn. / And then I finished off the day relaxing my sore feet in bowling shoes at the quay in Nyhavn.