københavns modeuge, outfit 1

Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketHAIRCUFF: H&M, FLORAL ROBE: SECOND HAND, T-SHIRT: WOODWOOD, SHORTS: VINTAGE LEVI’S, BAG: HAND ME DOWN, SHOES: ZARA

I går var så min første rigtige dag under Københavns modeuge, hvor jeg (endelig!) var hoppet i den blomstrede kåbe, og åh, hvor jeg elskede det. Den er virkelig god til det ustadige danske sommervejr! Jeg havde kombineret den med sort, sort, sort og lidt brun, hvilket er ret ulig mig, men altså, hvis man har sådan en kåbe på, skal den have lov til at stråle! Jeg brugte det meste af dagen sammen med Yin, hvilket var virkelig hyggeligt – vi smuttede rundt til nogle events i byen og hang ellers bare ud på caféer, uhm! Hen på aftenen tog jeg til David Andersens show og derefter Henrik Vibskovs(som var nogenlunde det bedste nogensinde!). Jeg ved ikke lige hvornår jeg smider billederne ud fra showene, men glæd jer! Derudover er der jer også københavnsk streetstyle i vente og et par billeder fra diverse events, muligvis, men alt det kommer en anden gang. Hvad synes I om stylingen af den overdådige kåbe? (forresten, måske ligner det at mine fødder virklig lider under det, at gå i høje hæle, men nej – vablerne kommer egentlig fra de fantastiske og åbenbart ret ubehagelige bowlingsko jeg bar i gå og derudover havde en myg angrebet min ankel, så mine fødder ser pænt hærgede ud.)

Yesterday was my first real day at the Copenhagen fashion week, a day on which I (finally) wore my floral robe, and jeez, I loved it so much. It’s so amazing for the unsteady Danish summer weather! I’d combined it with black, black, black and some brown – but hey, when you’re wearing a robe like this, it really should get to shine on it’s own! I spent a lot of my day with Yin, who was so nice – we spent our time going to some events and hanging at cafés. In the evening I went to the David Andersen show and then the Henrik Vibskov show(which was, like, the best thing ever!). I’m not really sure when I’ll post the show photos, but you should look forward to it! Then I also have some Copenhagen streetstyle in store for you plus a couple of photos from events, possibly, but you’ll get those photos some other time. How did you like the way I styled the amazing robe? (ps. it might look like my feet are suffering from wearing heels, but no! – the blisters are all from those amazing but quite uncomfortable bowling shoes that I wore yesterday and furthermore a mosquito attacked my ancle, so yea, my feet look like hell!)