Forårs garderobe-essentials

Nu hvor vi er godt inde i forårs-sommersæsonen, synes jeg det er på sin plads at smide en mindre trend guide efter jer til hvilke sager, der er essentielle foråret og sommeren 2015 – en lille samling af et par af de trends, der kan holde flere sæsoner ifølge min egen trend research, og som jeg abolut vil hoppe på. Lad os tage et kig!

 

DENIMspring wardrobe essentials nemesis babe marie my-3

Denim er en evig klassiker og har fået sig det vildeste comeback denne sæson. Komplette denim-outfits, små detaljer i denim og denim i flere former – frynset, afbleget, opsmøget eller med lommer – denim er praktisk talt “the shit” denne sæson. Heldigvis er denim også en evergreen og følger du trenden denne sæson, vil du stadig have items i garderoben, som ikke går af mode specielt hurtigt – hvis det overhovedet gør det! Denim fungerer derudover som en vidunderlig basis – det synes jeg i hvert fald selv – og en denim-skirt kan sagtens stå som erstatning for en sort nederdel, når det kommer til basic-ness.

SHOP DENIM
[show_shopthepost_widget id=”665111″]
 

60’ERNEspring wardrobe essentials nemesis babe marie my-1

 

60’erne er en trend, der, efter 70’er-trendens voldsomme indtog i forårsmoden, egentlig også er værd at lægge mærke til. Hvor 70’er-trenden langsomt ebber ud henover den næste sæson vil 60’er-trenden tage over og gøre et indtog med korte skørter og fine shift-kjoler. Nøgleordene for de 60’er-items, der vil holde ved er mini-længder, lange ærmer, små halsudskæringer og skjortekrave-udskæringer. Det viser sig at jeg allerede har en god portion 60’er-inspirerede sager i min garderobe, så jeg hopper med hovedet først i 60’erne og stiller mig lidt længere fremme i skoene end 70’er-elskerne.

SHOP 60’ERNE
[show_shopthepost_widget id=”665136″]
 

BLOMSTERPRINTspring wardrobe essentials nemesis babe marie my-2Ligesom denim, er blomsterprint i det store hele også en evergreen – især indenfor forårsmoden. De blomstrede sager vil sent blive komplet yt, så at hoppe med på blomsterprintet, der har været markant på diverse catwalks for både dette års sommer- og vinterkollektioner vil også blive en investering til garderoben der holder længere en diverse vildere trend-sager, der nemt kan gå hen og se daterede ud ret hurtigt. Og hey – hvem ser ikke yndig ud i blomster?

SHOP BLOMSTERPINT
[show_shopthepost_widget id=”665146″]

 

 

Hvilke forårstrends er jeres favoritter?