forårsfornemmelser

 Indlægget her indeholder affiliate-links, der alle er markerede med *. Det betyder, at når du klikker på dem, tjener jeg en krone eller to, og du er med til at støtte bloggen. Tak!
JUMPER: gifted by SAMSØE&SAMSØE*, EARRINGS: LINE ROSSAU, SKIRT: SECOND HAND(similar here*), SHOES: gifted by DR. MARTENS*

Ironisk nok har jeg valgt at kalde det her indlæg “forårsfornemmelser”. Det snarlige skift fra vinter til forår taget i betragtning, giver det mening, men kigger man på mængden af lag, jeg har på for tiden og den sibiriske kulde, der skyller ind over landet pt, giver det ingen mening. I fredags var jeg, for at trodse vinteren, hoppet i nogle ret så forårsagtige nuancer. Lidt pasteller og forårsfarver skal der altså til for at holde humøret oppe!

Min nye sweater,* der har både merino og alpaca i sig, og som jeg fik i gave af Samsøe&Samsøe i torsdags hjalp med at holde på varmen og så gik den så godt med de lyderøde øreringe og den gule baggrund! Man kan forresten få den i alskens farver her*(den orange er så pæn)! Derudover stod den på to par strømpebukser og en god rullekrave som undertrøje. Pyha!

Hvordan holder I på varmen for tiden?

Her er en håndfuld forårsfarvede ting, der kan holde de der forårsfornemmelser lidt i gang (affiliate links):