Forsøgsoutfit i Paris

pfw-ss15-day-6-marie foto: Tyler Joe / Not Your Average Joe

SKJORTE: SECOND HAND, BUKSER: WEEKDAY(udlånt) SKO: VAGABOND

Mit allersidste outfit I Paris var også et af dem, jeg var lidt spændt på. Jeg tror, jeg havde udsat at bruge det indtil den allersidste dag fordi jeg var lidt nervøs for det. Det var nemlig et af mine forsøgs-outfit – denne sæson havde jeg smækket en portion forsøgs-outfits sammen, så jeg kunne eksperimentere lidt med min stil og afprøve forskellige looks, jeg fandt interessante, men som jeg ikke var sikker på passede til min stil.

Og her har I det så – mit forsøgsoutfit, hvor jeg kastede mig udi at afprøve det “løse” og afslappede look. Altså, to løstsiddende items samtidigt, ingen læbestift eller farvet make-up – nervepirrende!

Dog, da jeg mødte op til det første show og fik bedømmelsen fra mine med-fotografer, var responsen overvældende – folk var tossede med mit outfit! Jeg har selv syntes at andre outfits var flottere eller bedre, men efter den superpositive respons fra omverdenen, begyndte jeg at føle mig mere hjemme i mit afslappede look og faktisk at være ret vild med looket. Jeg tror dog stadig at den løse og lidt uformelige silhouet vil tage lidt tid at blive helt tosset med – jeg er jo glad for en god taljemarkering – men efter min sidste dag i Paris iført dette outfit har jeg godt nok fået mere mod på den.

Hvad synes I om mit forsøgs-outfit?

 

SHOP MIT LOOK
[show_shopthepost_widget id=”303546″]