new in: farverige frakker

new in jackets-5 new in jackets-2 new in jackets-1 new in jackets-4 new in jackets-3

Er der noget, der kan gøre efterårspåklædning sjovere, så er det farverigt overtøj! og Netop det, har jeg meget nyligt fået mere af i min garderobe – og endda i ret for efterårsagtige farver.

Da jeg var i Paris – og godt nok havde lovet mig selv at jeg ikke ville shoppe(hvad er det også for et urealistisk løfte?) – faldt jeg nemlig over den skønneste, skinnende blå, oversize 80’er-blazer med skulderpuder, som endda viste sig at være vintage Escada. Jeg havde lidt svært ved at lade den blive i byernes by, så med hjem til Aalborg kom den altså. Jeg tænker at bruge den med lækre strikketrøjer og korte skørter eller med fine kjoler indenunder – sådan en klassisk sag, ser jo lækker ud med alt!

Da jeg så kom hjem, var jeg så heldig at have fået en pakke fra de skønne typer hos Monki, der synes at jeg skulle have mig en lækker, bordeaux-rød frakke at varme mig på i de koldere måneder – og jeg kunne ikke være mere enig! Jeg er allerede kommet ret så godt i gang med at bruge den og så længe, det går, vil jeg bruge den med sokker i skoene og bare ben – jeg synes simpelthen det ser så fint ud med bare ben stikkende ud under vinterjakker.. også selvom det er en smule selvmodsigende.

Hvilken jakke kan I bedst lide?

 

Pssssstt.. Du kan shoppe lækre vintage-blazere HER på Trendsales og lækre Monki-jakker(inklusiv min) lige her:
[show_shopthepost_widget id=”303602″]