Freaks & geeks – og mig i Soundvenue

 photo IMG_6477_zpse530f586.jpg photo IMG_6468-1_zpsa1b638db.jpgSom i lige fik at vide i mit instagram-indlæg fra Københavnsmodeuge havde jeg et photoshoot med Soundvenue til en artikel om folk med anderledes stil – den seneste udgave af bladet er netop kommet ud i dag og om ikke der er et stort billede af mig iført pink på side 71? Jeg synes det er sindssygt sejt at være med i et blad som Soundvenue og udvalgt som en af de såkaldte mode-mønsterbrydere og trendsættere ved siden af hammerseje folk som Slumblogmillionær, Henrik Vibskovs indkøber Rune Park og Karen Segall. Det er anderkendelse, der gør noget! Jeg har dog stadig svært ved at sidestille mig selv med de andre i artiklen. Jeg tror det er mit jyske sind, der spiller ind, for jeg er jo forhelvede bare mig, hvad er der så specielt ved det? Hm, nå, et eller andet må der jo være.. Der er også et lille interview tilknyttet mit fine billede – der er klippet lidt i det, sikkert fordi jeg gav dem nogle alt for lange svar, for jeg sagde også en masse hammervittige ting, som desværre ikke er kommet med, øv.. Men alt i alt er jeg ret tilfreds med min første rigtige optræden i et blad, især fordi Soundvenue netop ikke er det der fancy-pansy modeblad, men mere undergrundsagtigt og med mere fokus på musik og henvender sig til nogle(i min optik) seje og interessante typer, jo tak!

Like I mentioned in my instagram-post form the CPH fashion week, I did a photoshoot with Soundvenue for an article about people with different style-aesthetics. The latest issue of the magazine has just come out today and if you flip over to page 71, a big picture of me in all pink stares straight back at you. I think it’s super cool to be in a magazine like Soundvenue and being chosen as one of the so-called trendsetters next to cool people as Slumblogmillionær, Henrik Vibskov’s buyer, Rune Park, and Karen Segall. Now, that’s recognition for ya! I still feel kind of wierd seeing myself being aligned with the other people in the article. I think it’s my Jutland state of mind that does it. I mean, I’m just me, what’s so speciel about that? Oh well, there must be something.. There’s also a tiny interview with the giant picture – it’s been cut a bit, probably because I gave them some pretty long answers, because I said a bunch of pretty witty things that didn’t make it to the magazine unfortunately.. But all in all, I’m pretty content with my first real appearance in a magazine, especially because Soundvenue isn’t such a fancy fashion mag, but more underground and music-related and it applies to (in my point of view) some pretty cool and interesting people.