fredagens

LYSblå med mønster på (7 of 7) LYSogskyggeblå med mønster på (1 of 4)LYSogskyggeblå med mønster på (4 of 4)LYSblå med mønster på (2 of 7)LYSogskyggeblå med mønster på (3 of 4) LYSblå med mønster på (3 of 7) LYSogskyggeblå med mønster på (2 of 4)SOLBRILLER: H&M(gamle), LÆBER: CANDY YUM-YUM FRA MAC, SKJORTE: SECOND HAND, TASKE: VINTAGE MULBERRY, SHORTS: VINTAGE LEVI’S, IPHONE COVER: MONKI, SHOES: VAGABOND

I løbet af denne uge har jeg været en hel masse på landet – jeg har spenderet et par dage i min kærestes barndomshjem ude mellem en masse marker og pt. passer jeg minde forældres hus og hunde, ligeledes med udsigt til uendelige marker og grusveje. Men heldigvis nåede jeg lige at være inde og mærke byen i et par timer i fredags, hvor jeg var hjemme og vende, og hvor jeg lige fik snuppet et par billeder af mit outfit.

Eftersom det var stegende hedt, var jeg hoppet i noget, der godt kunne minde om en sommerklassiker hos mig – et par afklippede Levi’s, runde solbriller, en opbundet skjorte, en skuldertaske og mine sandaler, der stort set ikke forlader mine fødder i disse dage. Et utroligt nemt outfit, som er både behageligt at have på og interessant at se på – her gør min samling af mønstrede skjorter sig virkelig nyttig!

Da jeg gerne ville have mit hår nede, men ikke orkede at have det flagrende om ansigtet i sommervarmen, satte jeg en elastik i bunden af min manke, så håret blev holdt på plads uden at virke sat op.

Hvad er jeres sommerklassiker, hvad angår outfits?

 

SHOP MIT SOMMERLOOK
[show_shopthepost_widget id=”165202″]