NEMESIS, BABE x Julie Torpegaard illustration giveaway vinder + lidt ferielæsning

3944009

Jepper – så blev vinderen fundet i min lille giveaway om den skønne illustration fra Julie Torpegaard – tillykke Amalie! Du får en e-mail fluks!

 

Jeg har holdt en smule ferie på det seneste, hvilket nok har kunnet mærkes på både bloggens facebook og instagram.. Men i den forbindelse har jeg også fået gjort en masse ferielæsning, som jeg lige vil byde ind med hos jer, nu hvor dagens indlæg ikke er så indholdsrigt – lige udover den smarte gif, jeg har lavet!

For eksempel har jeg læst om hvordan man styler sit våde hår efter en badetur(perfekt til strandturen i morgen!); hvilke muskler, jeg skal huske at træne; hvad jeg skal bruge med mine denim shorts; og genkomsten af sports-bh’en. 

 

Hav en skøn, sommerlig lørdag og kig med i morgen, hvor I kan se hvordan jeg styler mine denimshorts!