Fredagens

Copenhagen30Jan15-3115 1000-marie-detalj8283-Le-21eme-Adam-Katz-Sinding-Marie-Jensen-Copenhagen-Fashion-Week-Fall-Winter-2015-2016_AKS2051TOP: AGURK STUDIO, JACKET: BAUM UND PFERDGARTEN, JEANS: THE RAGGED PRIEST, SKO: GEORGIA ROSE

Så skete det – omend det er lidt forsinket i forhold til tidspunktet disse billeder blev taget, nemlig sidste fredag – fik I mig at se i et rigtig mom jeans-outfit. Naturligvis med lidt mere kapow på end almindelige mom jeans, det var nemlig min nye kærlighed, mine holografiske jeans, som jeg er helt tosset med!

Og apropos kærlighed til nyt og lækkert tøj, så lad os lige tale om den formidable jakke, jeg bar sidste fredag! Jeg havde nemlig været omkring Baum und Pferdgartens showroom og fik lov til at vælge en håndfuld sager, jeg kunne iklæde mig under modeugen.. Og i blandt deres forårskollektion var de skønneste insekt-printede sager, hvor den lækre dunede jakke stod frem som en klar “må have på” under den kolde modeuge. Jeg mener.. Wow!

Jeg er virkelig glad for outfittet og det var street style-fotograferne også den dag, for pyh, hvor blev jeg fotograferet!

Hvad synes I om mit blå-gule insektlook?

 

SHOP MIT OUTFIT
[show_shopthepost_widget id=”542334″]

 

Fotokilder: The Urban Spotter, Le21eme, Malmø Streetstyle