Året i indlæg: inspirationskilder

I løbet af 2014 fik jeg fundet på nye måder at bruge alle de personer, jeg inspireres af, både når jeg klæder mig, men også når jeg blogger. En håndfuld af dem brugte jeg i to nye typer indlæg, der introduceredes sidste år – lad os tage et kig på de nye inspirationskilder!

 

HOW TO USE YOUR INSPIRATION

inspi susie

I mine “How to use your inspiration” guidede jeg jer i min måde at drage inspiration fra andre bloggere jeg beundrede. Hvordan inspireres man? Hvordan kan man så bruge den inspiration til noget? Og hvordan får man implementeret ting i sin egen stil, som man beundrer hos andre? I disse indlæg fik jeg blandt andet lært at mikse flere mønstre inspireret af Suse Bubble, jeg lærte at køre et komplet hvidt look inspireret af den minimalistiske Ivania Carpio og danske Pernille Teisbæk inspirerede mig til at eksperimentere med større silhouetter og løstsiddende tøj.

 

JEG, MIG OG MIN GARDEROBE

Indlæg, jeg også selv var vild med sidste år, var “Jeg, mig og min garderobe”-indlæggene, der gav indblik i mine interview-ofres forhold til tøj, styling og overflade. At interviewe folk, der ikke arbejder i modebranchen, men alligevel er passionerede omkring tøj, var super inspirerende!

 

Oh land nemesis babe interview-2

Jeg interviewede Nanna Øland, aka Oh Land, der fortalte om hendes hendes yndlings Minnie Mouse-sweater fra barndommen og om hendes overvejelser omkring tour-garderoben.

 

7

Jeg talte med min svenske og hamrendes seje DJ-veninde, Fatima, der drømte om dalmantiner-frakker og fortalte om hendes meget personlige forhold til hvordan hun udtrykker sig gennem mode.

 

mette jeg mig og min garderobe nemesis babe blog marie jensen-2

Sidst fik jeg sludret med min søster, Mette, om hvordan hun kunne lide at hendes outfits kunne lade hende eksperimentere med udtryk og hvordan hun skiller sig stilmæssigt ud på hendes studie.

 

Hvilke indlæg blev I mest inspirerede af i 2014 her på bloggen?