fredagens

outfit march nemesis babe marie jensen danish blogger blå pels cacharel buks-3 outfit march nemesis babe marie jensen danish blogger blå pels cacharel buks-1  outfit march nemesis babe marie jensen danish blogger blå pels cacharel buks-1-2outfit march nemesis babe marie jensen danish blogger blå pels cacharel buks-5 outfit march nemesis babe marie jensen danish blogger blå pels cacharel buks-2-2 outfit march nemesis babe marie jensen danish blogger blå pels cacharel buks-4outfit march nemesis babe marie jensen danish blogger blå pels cacharel buks-6LÆBER: KIKO, TOP: H&M, JAKKE: SECOND HAND, TASKE: ADAX, BUKSER: VINTAGE CACHAREL, SKO: WEEKDAY

I fredags var jeg taget et smut til København for at droppe omkring et par events og tage til voldsom modefest med Jane Kønig på Sunday – en ret så skelsættende oplevelse, da jeg som regel kommer på halvsnuskede bodegaer og ellers aldrig ville drømme om at tage på klubber hvor det koster penge bare at komme ind.. Hvad er det også for noget?

På dagen op til festen var jeg hoppet i et rullekrave og printet bukse-look, som Laura var så sød at hjælpe mig med at fotografere i silende regn i Kongens Have. Da dag blev til aften, smed jeg rullekraven til fordel for en lille, sort crop top og så stod den ellers på fancy modefest, fri bar, lidt for godt humør og utallige timer på dansegulvet med mine partners in crime, Stine og Laura.. Ikke dårligt!

 

SHOP THE LOOK
[show_shopthepost_widget id=”637011″]