How to use your inspiration: Paris street style

Da jeg var i Paris for snart en måned siden, blev jeg så overordentligt inspireret af den stil jeg så på gaden – så i dag står den på et lille inspirations-indlæg om de tendenser, jeg var tosset med og hvordan jeg påtænker at prøve dem af.

 

AFDÆMPEDE FARVER

paris street style by Marie My Jensen Nemesis Babe-2-2 paris street style by Marie My Jensen Nemesis Babe-4 paris street style by Marie My Jensen Nemesis Babe-7-2Hvordan bruges det på gaden i Paris?: De afdæmpede farver bruges som det grundlæggende element for hele outfits og giver et lækkert, afslappet look, der alligevel ser super gennemført ud.

Hvordan vil jeg bruge de afdæmpede farver?: Selvom jeg har det svært med knap så vilde farver, vil jeg faktisk allerhest også lavet et komplet afdæmpet farve-look end bare at bruge de afdæmpede farver på ét item. Et mere gennemført look holdt i udelukkende i støvede grønne, blå og beige toner kan sagtens være ret så interessant – hellere køre stilen komplet ud i stedet for at tøve med det. Et outfit med frynset denim og masser af jordfarver – hvorfor ikke?
[show_shopthepost_widget id=”631561″]

 

EN SMULE NEONparis street style by Marie My Jensen Nemesis Babe-10-2  paris street style by Marie My Jensen Nemesis Babe-9-2street style-5Hvordan bruges det på gaden i Paris?: De stærke neonfarver bruges som det spændende element i ret basic outfit. Et par jeans med en pangfarvet frakke eller farverige bukser til et afslappet sort tee.

Hvordan vil jeg bruge det?: Jeg vil lade neonfarverne få lov til at skinne komplet igennem og bruge dem med laid back items, netop som de gjorde på gaderne i Paris. Med en lækker, enkel bluse til en vild, neonfarvet nederdel eller et par jeans til en voldsomt farverig jakke bliver éns outfit både spændende og cool på samme tid.
[show_shopthepost_widget id=”631566″]