fredagens og spændende nyt

outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger -4-3outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger gåsejakken-1outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger -2-6outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger gåsejakken-7outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger -1-6outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger gåsejakken-2outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger -3-6 LIPS: KIKO, JACKET: STYLEBUTLER, SKIRT & BAG: SECOND HAND, SHOES: ZARA

I samme ombæring, som jeg fik lov til at snuppe den grå fjerjakke til min sidste jule-giveaway, fik jeg også lov til at få fingrene i en fjerjakke magen til selv. Jeg tog naturligvis imod den mest farverige, jeg kunne og hvad er bedre end en god mint-turkis?

Jeg skød outfittet her – som jeg, btw, er helt tosset med, jeg mener, har i set den pompøse silhouet? – sammen med min kompagnon, Stine Mo, en pudsig fredag i december. Grunden til at den fredag var pudsig, var at jeg ikke kun blev fotograferet af ét kamera den dag. Jeg havde nemlig et lille hold til at traske mig i hælene hele dagen og jeg fortæller ikke for meget hvis jeg også nævner at de havde et enormt film-kamera med. Og så er det vidst så meget, som jeg må sige i denne ombæring.

Jeps, det her nye år byder på en hel masse sjov og ballade og jeg glæder mig til at måtte fortælle jer hvad der kommer til at ske engang i foråret.. Pyh, hvor er jeg spændt!

 

Hvad synes I om mit volumniøse look?
[show_shopthepost_widget id=”1298491″]