Fredagens + spændende nyt

outfit december nemesis babe marie jensen danish blogger -6 outfit december nemesis babe marie jensen danish blogger -1 outfit december nemesis babe marie jensen danish blogger -4   outfit december nemesis babe marie jensen danish blogger -2outfit december nemesis babe marie jensen danish blogger -3outfit december nemesis babe marie jensen danish blogger -7outfit december nemesis babe marie jensen danish blogger -5 LÆBER: CANDY YUM-YUM FRA MAC, SWEATER: BOOHOO, SHORTS: ASOS, TASKE: REBECCA MINKOFF gave fra Sarenza.dk, SKO: MARNI

Hold da op, et helt outfit, som ikke er second hand overhovedet.. Det var nyt! Men ikke desto mindre er det lækkert – i hvert fald ifølge mig. Jeg er selv ret tosset med det tropiske print og de friske farver, nu hvor vi er gået ind i årets allermørkeste tid og de vidunderlige culotte-shorts fra Asos fungerede super i det kolde vejr, selvom det egentlig er sommertøj – med korte leggings og et par nylonstrømper indenunder var de lige så godt som et par lange bukser.

Nu til det spændende og nye! Jeg luftede for længe siden idéen om tema-uger her på bloggen og nu har jeg endelig fået stablet en på benene. Derfor kan I fra i morgen og ugen ud forvente noget så passende som fest-uge her på NEMESIS, BABE! Den kommer til at stå på glimmer, fest-make-up, kjoler, sjove fest-temaer og alt, hvad jeg har kunnet finde på, nu hvor vi står midt i fest-sæsonen. Hvad synes I om det?

 

SHOP MIT LOOK
[show_shopthepost_widget id=”438034″]