Fries Before Guys x NEMESIS, BABE podcast

Ej, hvor har jeg kriller i maven i dag.

Endelig kom det, det der podcast-afsnit jeg har lavet sammen med Fries Before Guys-pigerne, som jeg totalt beundrer og nu også har lært lidt at kende. De er simpelthen så seje og det har været rigtig spændende at snakke med omkring noget, jeg ved en god portion om – nemlig blogging, influencere og det ansvar der følger med ved at tjene penge på at lægge sit liv ud på nettet og de sociale medier.

Ej, hvor er jeg spændt. Jeg har hørt afsnittet igennem et par gange, før det kommer ud til jer for lige at vænne mig til at høre på mig selv og hvad det var vi egentlig fik snakket igennem. Snakken går blandt andet om planter på Instagram, hvad der har værdi for én selv og andre at lægge op på sociale medier, hvornår man skal tage et ansvar, hvilket ansvar man skal tage og hvor langt man skal gå for at være en ansvarlig blogger, bashing af bloggere, skinny-shaming, følelsen man får når man connecter med sine følgere, rummelighed + jeg teaser for nogle idéer jeg har til indlæg, som jeg nu bliver nødt til at få lavet snart!

Nogle af de emner vi snakker om i afsnittet går vi i gennem ret hurtigt, så der er stadig en hel masse ting at sige til mange af de problemstillinger vi tager op. Afsnittet er absolut ikke udtømmende, men jeg synes det giver en hel del at tænke over – både som bloglæser og som blogger.

I må enormt gerne smide mig en kommentar eller to når I har hørt afsnittet! Både hvis der er ting, I gerne vil have et mere uddybende blogindlæg om, hvis I har kommentarer til hele snakken eller bare hvis I synes det er fedt!

HØR AFSNITTET MED FRIES BEFORE GUYS HER!