pastel-drømme

 EARRINGS: LINE ROSSAU, JUMPER: HOME MADE, SKIRT: VINTAGE, SHOES: BIANCO(HERE)

Sidst jeg var ude at skyde billeder til bloggen med søde Stine benyttede vi os af et sted – en baggrund – som vi til trods for 7 års blogfotografi aldrig har brugt. Hvad sker det lige for det? Vi var et smut omkring pastel-pænheds-bygning nummer et, nemlig Palads i København, hvor mit lyserøde hår den hjemmestrikkede trøje min mor havde lavet til mig passede perfekt ind.

Jeg er helt tosset med den trøje – helt i Marie-farver, som en klassekammerat sagde for nyligt. Well done, mom! Jeg er virkelig bare begyndt at leve i pastel-farver siden min manke blev pink og jeg elsker at gå rundt som en lille regnbue både i virkeligheden men også på insta – har I lige set farverne i mit feed for tiden? SÅ PÆNT JO!

Hvad synes I om mit pastel-look?
[show_shopthepost_widget id=”2658232″]
Jeg håber I har en lige så lyserød søndag som jeg <3


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “pastel-drømme”

 1. shahla sadaghiani Avatar
  shahla sadaghiani

  Må man låne en strikkeopskrift 🙂

 2. shahla sadaghiani Avatar
  shahla sadaghiani

  ok du må sige til. Jeg har aldrig prøvet at strikke før, så det ville nok være nogle andre farver og striber, da jeg er lidt mørkere i huden. Basismønstret virkede bare forholdsvist overskueligt 😀 Men den er virkelig smuk til dig!

 3. Anna-Sophie Avatar

  Vildt dejlige billeder 🙂 Det har også undret mig, at du ikke har brugt Palads endnu, den har jo praktisk talt dit navn på 😉 xD
  – Men apropos, må man mon så spørge om, hvad din mening er mht. at Palads-bygningen og andre bygninger ved Vesterport skal rives ned? Jeg synes personligt – især efter at du har demonstreret den æstetiske værdi så fint, at det virkelig er en skam.

 4. shahla sadaghiani Avatar
  shahla sadaghiani

  Kan jeg evt høre hvordan du har fået farveblanding (altså det der melerede look) eller hvilket garn du har brugt?