FW12: Commes des Garcons

Photobucket
Photobucket

Noget, jeg næsten altid bliver glædeligt overrasket over at se, er Commes Des Garcons kollektioner. Jeg synes simpelthen de laver de mest spændende og interessante kollektioner, til trods for at brugbarheden af tøjet ofte er mere begrænset end hos andre designere. Jeg elsker at det hos CDG altid er tydeliggjort at mode er en kunstart og ikke bare tøj til at dække kroppen. Derudover kan man ikke undgå at se en snært (eller mere) humor, når man kigger kollektionen igennnem. Jeg har her udvalgt mine favoritter fra deres FW12 kollektion, som jeg er faldet pladask for. Jeg tror mest det er de overdimensionerede former og prints og så farvebruget – der er ikke ét stykke tøj i kollektionen, der er sort, gråt eller hvidt. Det tvinger lidt en til at forholde sig til farver på en ny måde, synes jeg. Mine favoritter er de tre øverste looks og topfavoritten det første, øverste look med den lyserøde jakke. Jeg tror det mest er grundet at den eneste farve i looket er pink – håret, frakken og skørtet. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at være iklædt præcis det look en dag. Jeg er helt tosset med det! Derudover elsker jeg at der er brugt sokker i små fine træsko-agtige pumps til hele kollektionen – det får det hele til at virke meget afslappet og hverdagsagtigt, nærmest som en kontrast til tøjets utraditionelle udtryk. Hvad synes I om det? Se hele kollektionen HER.

Something I almost always am happily surprised about each season are Commes Des Garcons collections. I simply think they make the most interesting and exciting collections, despite the fact that their collections arent as wearable compared to many other designers. I love that it is obvious at CDG that fashion is an artform and not just clothes to cover your body. And then you can’t help but seeing a bit (or more) humour in their collections. Here, I’ve picked out my favorites from the entire collection. I think I fell for the overdimensioned shapes and prints and then the use of colour – there is not one item of clothes in the collection, that is white, grey or black. It kind of makes you have to relate to colour in an entirely new way, I think. My faves are the top three looks and the favourit fave look is the first one with the pink coat. I think it’s because everything in the looks is pink – the hair, the coat and the skirt. I really would love to wear that look one day. I love it! I also really like the fact that socks in little clog-like pumps have been used for the entire collection – it makes everything seem more laid bak and everyday-like and a contrast to the wild expression of the clothes. How do you like it? See the entire collection HERE.