new in: flere farver på læberne!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

I sidste uge lagde jeg en lille teaser ud på bloggens facebookside omkring en pakke jeg havde fået med posten.. Well, her er indholdet så! Jeg tog mig endelig sammen til at få bestilt et par læbestifter fra make up-webshoppen LimeCrime. Oven i købet fik jeg også en “eye shadow helper” (hvadend så det er) og et fint klistermærke. Siden har en masse fantastisk farvede læbestifter, som jeg ikke tror man kan få nogen andre steder, så nu måtte jeg slå til. Jeg fik den blå læbestift, simpelthen fordi jeg virkelig mangler den i mit læbestift-repetoire. Den orange kom med i købet, da jeg allerede har en orange læbestift, men slet ikke synes den var orange nok – den er en enkelt gang blevet misforstået som værende rød og det kan vi jo ikke have! Jeg ved ikke hvornår jeg får dem i brug, men jeg glæder mig til at lave et godt outfit til den blå læbestift, for den er bare for sej! Hvad synes I om dem?

Last week I put up a little teaser on NEMESIS, BABE’s facebooksite about a package I recieved.. Well, here’s the content! I finally got it together to order a couple of lipsticks from the make up-webshop LimeCrime. With the lipsticks I also got an “eye shadow helper” (whatever that is) and a glittery sticker. The site has a great range of coloured lipstick that you don’t find anywhere else, so I had to get my hands on them. I got the blue one since I’m missing that colour in my lipstick repetoire. The orange one, I had to get to, since the orange one I have already got wasn’t orange enough – it has been mistaken for being red once and I can’t have that! I don’t know when I’ll get to use them, but I look forward to doing a good outfit to go with the blue lipstick, it’s just too cool for school, man! How do you like them?