tour de garderobe billed bombe

Marie My Nemesis babe wardrobe stelew-3 Marie My Nemesis babe wardrobe stelew-7 Marie My Nemesis babe wardrobe stelew-8 Marie My Nemesis babe wardrobe stelew-9 Marie My Nemesis babe wardrobe stelew-10

Så er det tid til den store tour de Maries garderobe. Her, hvor jeg bor i øjeblikket har jeg, udover mit enorme værelse, en enorm garderobe med walk-in, som I kan se på billederne herover – oh yes! Pt. tror jeg kun jeg kan blive boende indtil slut-februar(hvis I kender en 2-3-4 værelses lejlighed i KBH til max 15000kr/md, der kan overtages 1/3, så sig endelig til), så jeg må nyde hver en kvadratmeter, især af min dejlige garderobe, som jeg ikke tror jeg kan finde magen til andre steder, imens jeg har værelset.

 

Marie My Nemesis babe wardrobe stelew-4 Marie My Nemesis babe wardrobe stelew-1 Marie My Nemesis babe wardrobe stelew-11

Da jeg flyttede ind, spurgte en veninde fra mit studie om ikke jeg manglede et stativ til mit tøj – meget passende, for det gjorde jeg! Så introducerede hun mig for hendes venindes nyopstartede firma, Stelew, der laver de fineste stativer i vandrør, som man kan customize som man vil. Jeg fik lov til at få et stativ at teste og jeg er enormt glad for  min udgave af stativet. Jeg har selv “designet” det med hele tre “afdelinger”, så jeg kan organisere mit tøj i kategorier – det stativ jeg har vil ligge på omkring 1149kr, og så kan det skrues fast i væggen!

Så på mit Stelew-stativ har jeg alle langærmede bluser og skjorter(det er jo vinter) på øverste etage, på nederste har jeg alle mine skørter og på den lille del for enden hænger lange, langærmede kjoler, nye indkøb og store skuldertasker.

På min vægreol, som er fra IKEA, har jeg al strik og alle mine bukser og shorts, og i mit walk-in har jeg en stang med alt sommertøjet og en stang med alle mine(enormt mange) jakker, en smule festkjoler og natkjoler.

 

Marie My Nemesis babe wardrobe stelew-2 Marie My Nemesis babe wardrobe stelew-5 Marie My Nemesis babe wardrobe stelew-12 Marie My Nemesis babe wardrobe stelew-6

 

Hvad synes I om min garderobe?