gårsdagens

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketSCRUNCHIE: DET GYLDNE DÅDYR, LIPSTICK: NO SHE DIDN’T by LIMECRIME and UP THE AMP by MAC, SWEATER: SECOND HAND, PLATFORM BALLERINAS: NELLY

Jeg synes virkelig der har manglet et stænk blå her på bloggen, så I går, da jeg skulle ud og føjte med Kia hoppede jeg i dette (næsten) helt blå outfit. Det blev til en skøn aften med lækker mad, vin, chokolade, the Sims(jeps, det går aldrig af mode!), danseri i køkkenet og derefter en tur i byen.. Deraf grunden til det sene indlæg i dag 🙂 Men til outfittet; Jeg havde komplet glemt alt om min fantastiske, gigantiske blå sweater. Den er nok noget af det behageligste jeg ejer. Derudover er jeg virkelig glad for at den er så oversize at den kan bruges som en kjole og det at den er så hyggelig at have på gør det jo ikke værre! Jeg havde overvejet læbestiften ret meget, og efter mange overvejelser synes jeg altså den blå-lilla var bedst, hvis det blå tema skulle være helt perfekt. Men så kan man jo argumentere for at jeg nok burde have skaffet mig et par blå sko.. hm, working on it! Men hvad synes I om outfittet?

I really think this blog needed a stench of blue lately, so yesterdy, when I was hanging out with Kia, I wore this (almost) completely blue outfit. I turned out to be a great night with good food, wine, chocolate, the Sims(yep, that game never goes out of fashion), dancing in the kithcen and then a night out on the town.. hence the late post today 🙂 But about the outfit; I’d completely forgotten about my amazing, gigantic blue sweater. It might just be the most comfy thing ever. And I just love the fact that it’s so oversize that it can be used as a dress, and the coziness of wearing it doesn’t make it worse! I’d been considering which lipstick to wear for a long time and after a lot of thinking I had to go with the blue-purple colour was the best for completing the blue theme. But then you might argue that I needed a pair of blue shoes.. hm, working on it! But what do you think of the outfit?
 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “gårsdagens”

 1. Amalie Remond Spens Avatar

  Ih hvor jeg synes at du er inspirerende og utrolig lækker altså. Stort bifald til dig.

 2. Anna Avatar

  KÆMPE GIGA KÆRLIGHED! (og nej, jeg overdriver ikke) Åhhhh, elsker virkelig ALT ved din blog! KÆRLIGHED fra mig!!!

  KNUS, http://this-is-lendroit.blogspot.com

 3. Matilde Avatar

  Det er virkelig lækkert og så gennemført!

 4. Pernille Avatar

  Super seje billeder, som altid! Elsker den læbestift – kapow.. 🙂

  Pernille

 5. Mia Marionette Avatar

  Cool photo! I love the oversized look!!

  http://blog.miamarionette.com/

 6. Julie Mitzie Avatar

  You look amazing dear! I love that blue lipstick!

  http://www.juliemitzie.com

 7. Sarah Rj Avatar
  Sarah Rj

  Er det bare mig, eller er du ikke forsvundet oppe fra bloglinjen og Bloggers Delight’s oversigt over blogs?

  1. Marie Avatar
   Marie

   hmm, det har jeg fået at vide før – det underlige er bare at jeg sagtens kan se mig! Det må være et eller andet i gærde!

 8. Silke Avatar
  Silke

  Jeg har et indlæg-ønske: jeg vil meget gerne høre om dine kost- og motionsvaner, selvom det jo er en modeblog… håber ikke du vil tage det ilde op! ps. dine ben er to die for!

  1. Marie Avatar
   Marie

   tak for ønsket – det er fint at høre hvad mine læsere går og tænker :9 Jeg ved ikke om det kommer til at ske, da det jo er en mode- og stilblog mere end det er en blog om mig og mit liv, men nu får vi se, man ved jo aldrig 🙂

 9. Stine Avatar

  Jeg synes det er det lækreste outfit du har haft på ! Jeg elsker det !!

 10. Patricia Avatar
  Patricia

  Kan du fortælle præcist hvilke sko det er? Jeg har ledt efter sådan et par, og de ser perfekte ud!

  1. Marie Avatar
   Marie

   åh, jeg mener de hedder “exclusive suri” eller sådan nogen 🙂