new in: en basisting, for en gangs skyld

Photobucket

Som I så i mit forrige outfit-indlæg, har jeg jo købt en løs skjortekrave. Jeg har længe nægtet at hoppe med på trenden, men da jeg synes at den er ved at gå væk, tillod jeg mig at købe den – jeg fandt den til virkelig billige penge i Det Gyldne Dådyr, nemlig kun 10kr! Så er det altså helt okay. Jeg tænkte også at det er sådan en der er smart at have, bare som en basisting – hvilke jeg i forvejen er i totalt underskud af. Derudover synes jeg at det er fint, at det ikke kun er kraven, men også lidt af for- og bagsiden af skjorten, man får med. Så for en gangs skyld: jo tak til simpel, farveløs basisting, den skal nok blive brugt!

As seen in my previous outfit post, I bought a loose shirt collar. For a long time I’ve denied to get on the loose collar trend, but since I think it’s kind of gone, I allowed myself to buy one – and I found it for very cheap in Det Gyldne Dådyr, only 10DKK/1½euros! So that’s okay, I also thought that it’s a thing that’s good to have lying around, basic, you know – and I am already very low on those basics. Then I also really like that it’s not just the collar, but also a bit of the front and the back of the shirt as well. So, for once I have to say: yes please to a simple, colourless basic thing, it’ll sure come in handy!