gårsdagens med blonder, velour og ny hat

Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket JACKET: SECOND HAND, SHIRT: MONKI, LEGGINGS: BIK BOK, SHOES: ZARA, BAG: SECOND HAND

Så blev det endelig min tur til at få studenterhuen på! Jeg havde aldrig tror dagen skulle komme, men det gjorde den heldigvis og jeg er, fra i går af, nyslået studine. Jeg havde valgt at gå totalt match-amok i forhold til huen og hoppede i bordeaux velour-gamacher og en totalt studenter-agtig blonde-skjorte. Jeg synes selv det blev ret fint og anderledes selvom det faktisk var lidt traditionelt (uuh, jeg er ikke super godt til traditionelt, men nu skulle det altså prøves). Jeg havde jo engang snakket om at jeg ville være en palliet-beklædt studine, men jeg måtte erkende at jeg ikke lige havde mod på at betale 1400kr for en pallietkåbe. Men pyt! Jeg er student og nu begynder livet! Hvad synes I om outfittet?

Now it was finally my turn to graduate! I’d never thought the day would arrive, but it did and since yesterday morning, I’ve been a high school graduate. I’d chosen to go matchy-matchy with the hat and put on bordeaux velvet leggings and a super cutesy lace-shirt. I think it was quite a nice, but still different outfit, eventhough it was still quite traditional (oh, I’m not too hot on traditional looks, but I had to try it). I once talked about wanting to be dressed in sequins for my graduation, but I had to admit to myself that I didn’t really want to pay 1400DKK for a sequin coat. But whatever! I’m a graduate and my life starts now! How do you like the outfit?