new in: gyldent og skinnende

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Jeg har virkelig søgt højt og lavt efter den perfekte gallakjole. Jeg vidste at den skulle være unik og allerhelst en rigtig god vintagekjole. Samtidigt med min søgen efter gallakjolen, har mine forældre søgt efter en studentergave til mig og de vidste at jeg ville foretrække et godt stykke vintagetøj. Ser I en sammenhæng? Jeps! Da jeg efter megen søgen fandt jeg denne super smukke guld-blondekjole hos Vintageous og mine forældre tilbød mig at de ville give mig den i studentergave – sikket tilbud! Det tog mig et godt stykke tid at bestemme mig for hvilket kjole jeg ville have og jeg fik endda udspurgt jer, der følger facebooksiden, til råds omkring hvilken kjole jeg skulle vælge HER. Jeg valgte dette guldvidunder og fik den sendt med ekspresspost og nu er den mig endelig i hænde og klar til at blive båret til gallafesten i aften! Den bliver nok stylet lidt klassisk med sorte høje hæle og en flydende eyeliner.. Frisuren har jeg ikke regnet ud endnu dog! Men nu får vi at se, jeg er i hvert fald tilfreds med min kjole! Hvad synes I om den?

I’ve been searching high and low for the perfect prom dress. I knew I wanted it to be unique and vintage. Simultaneously with my search for this dress, my parents were looking for a graduation present for me and they knew I’d love to get a good piece of vintage clothing. Quite convinient! So when I found this gorgeous golden lace winder on Vintageous, my parents offered to give it to me – what a great offer! And of course I said yes. I ordered this dress ten days ago and had it mailed to me with the expressmail and yesterday I finally got it and it’s ready to be worn at the prom tonight! I think I’m going to style it simply with black heels and a liquid eyeliner.. I haven’t figured the hairdo out yet, though! But we’ll see, the dress is the most important thing after all. How do you like it?