Gaver til kæresten, som du også selv kan bruge

gift guide for your boyfriend stuff you can use yourselfLOMOGRAPHY FISHEYE KAMERA, HERSCHEL RYGSÆK, WOOD WOOD X DISNEY SWEATER, GENTLEMEN’S SKO PUDSER-SÆT, NEW YORK BIKE STYLE BOG, WOOD WOOD X DISNEY T-SHIRT, FRED PERRY HAT, LEVI’S DENIM JAKKE, LAZY OAF SWEATER

Nu er det længe siden jeg sidst har haft en fyr at shoppe julegaver til.. Så denne i år, nu hvor jeg, som bekendt, jo har mig en kæreste at give gaver, har jeg spenderet urimeligt meget tid på diverse herre-webshops og lavet lister over alle de ting jeg gerne vil købe til ham.. og mig selv.. Der er nemlig det trick, at når man alligevel skal købe gave til kæresten – eller broren, for den sags skyld – kan man jo sagtens tænke sig selv lidt ind i gaven, ikke sandt?

Derfor har jeg bakset en liste af mande-julegave-idéer sammen, som jeg heller ikke ville have noget imod at komme i nærheden af.. Det kunne jo være man fik lov til at låne! Som det nok er ret åbenlyst, synes jeg herresagerne i Wood Woods Disney-kollektion er super lækre, og hvis min kæreste ejede en af tingene derfra, ville jeg nok ikke kunne holde mig fra at låne lidt også.
Jeg mener, den der t-shirt med et farverigt midi-skørt eller sweateren over en lang, hvid skjortekjole og røde støvler? Jo tak!

Forresten, så har Asos(hvor jeg har fundet de fleste af mine gaver) lige pt. 20% på store brands – mange af de fine sager på collagen her er faktisk med på den rabat, som forresten også gælder for kvinder lige HER.. Yes!

Jeg har allerede købt gaven til min gut – har I? Og hvad giver I jeres mænd?

 

 

SHOP GAVER TIL KÆRESTEN

[show_shopthepost_widget id=”433582″]

 

Pssstt… Vil du have flere foreslag til gaveguiden til din kæreste eller bror? Så tjek min instagram @nemesisbabe ud og følg med i gaveguiden der også!