gemytlig genbrug: Jolly KK i Aarhus

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Nu er jeg jo ikke superkendt i Aarhus, så jeg bruger det meste af mine timer efter skole på at gå rundt i byen og lede efter gode butikker, caféer og genbrug – en af de genbrugsbutikker, som jeg dog har kendt et stykke tid og som jeg smuttede forbi i dag er genbrugsbutikken Jolly KK i Vestergade. Det er en helt almindelig genbrug, dog sagde damen derinde at de ting, der kommer i butikken er sorterede og udvalgte til at komme derind, altså ikke bare fra poser med ting og tøj,der bliver smidt ude foran døren. Det synes jeg også kan ses inde i selve butikken – der var en masse fine ting i tøj-afdeligen, som jeg holdt mest til i. Stedet har også en hel masse bøger, køkkenting, nogle møbler, gamle skoletasker, kufferter og en masse nips. Da jeg var derinde i dag, fandt jeg skam også nogle gode sager – jeg kan afsløre så meget som at jeg nu har endnu et outfit til modeugen i London og at jeg officielt er hoppet med på barok-trenden! Jeps, til dem, der endnu ikke har været forbi Jolly KK, vil jeg helt klart anbefale dem at smutte forbi, man går sjældent tomhændet derfra! Kender I ellers nogle gode genbrugs- eller secondhand-steder i Aarhus, som skal udforskes?

Since I just moved to Aarhus and don’t know the city too well, I spend most of my hours after school walking around the city looking for nice shops, cafés and thrift stores – one of the thrift stores I have know for a while, though, is Jolly KK in Vestergade, which I stopped by after school today. It’s a common thrift store, but the lady in the store said that the stuff in the shop is sorted well and only the better things can be bought there, so it’s not just a shop with random clothes someone didn’t need anymore. I think it shows in the shop –  there were lots of nice things in the clothes department, which I spent most of my time in. The place also sells lots of books, kitchen stuff, furniture, old school bags, suitcases and so on. When I was there today I also found something quite nice – now I’ve got an other look for London fashion week and I can tell you that I’ve officially joined the baroque trend! Yep, for those who haven’t stopped by Jolly KK yet, I’d warmly recommend it – you seldomly leave the place emptyhanded!