new in: sweatermania

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Nu hvor pengene er små, eftersom jeg har brugt så meget på at flytte hjemmefra, har jeg givet mig til kun at gå efter de billige sager – for jeg kan simpelthen ikke lade være med at shoppe! Så heldigvis, da jeg tog et smut hjem omkring Aalborg i søndags, var der baggagerumsmarked i Skalborg, hvilket min søster og jeg tog til. Jeg havde ingen ambitioner om hvad jeg skulle købe, men det måtte jo gerne være en smule, jeg måske kunne bruge til modeugerne. Helt tilfældigt blev den loppemarkedsdag til sweaterdag – jeg fandt nemlig disse tre vidunderlige sweatre til den nette sum af kun 68kr i alt. Ikke dårligt! Især også nu, hvor sommeren lakker mod enden og man skal i det varme tøj! Jeg har en ambition om at bruge den øverste sweater som kjole til modeugen i London, kombineret med nogle tynde nylonstrømper og enten en scrunchie eller sløjfe i håret. Den nederste ryger nok med til Paris og bliver sat sammen med min hjemmesyede hvide pleather-nederdel og et par 90’er-agtige damesko. Jeg er totalt vild med det lidt Picasso-agtige look på den nederste sweaater.. Det er sådan en af de ting, hvor, med det samme jeg så den, vidste jeg at jeg skulle have den og behøvede ikke et sekund til at overveje det. Skønt! Hvad synes I om mine nye sweatre?

This Sunday I took a trip back home to Aalborg and was delighted to experience that on that specific day, there was a giant flea market in Skalborg – so my sister and I went there. I had no ambitions of what to buy, but I’d like it, if it would be something usable for the fashion weeks. By a coincidence, that flea market day became sweater day – the only things I bought were these three wonderul sweaters for less than 10euros in total, not bad! Especially since summer’s coming to an end and you need to dress in warmer clothes! I have an ambition about using the top sweater as a dress for LFW paired with nylons and a bow or scrunchie in my hair. The bottom one will probably come with me to PFW and be paired with my white, homesewn pleather skirt and some 90’s like ladies shoes. I am completely mad about the Picasso like look on the bottom sweater, and at the very second I saw it, I didn’t even need to consider buying it for a moment – I knew I had to. How do you like my new sweaters?