geometri og neglestriberi

 photo stribnegl1_zpsfa5b0594.jpg photo stribnegl_zps7424243f.jpg

Neglesalon: long time no see, hva’? Jeps, jeg tænkte at det lige var tid til at tage en slapper efter gårsdagens indlæg om verdens sindssyge. I har måske opdaget at jeg er ret hooked på idéen om geometriske mønstre og at min forrige omgang neglelak også havde et element deraf – se HER! Og eftersom jeg, da jeg var i Berlin, fandt en smart lille “tip painter” fra Essence(som jeg desværre ikke ved hvor man kan få  DK) til et par euro bestemte jeg mig får at forsøge mig med lidt finere linjer. Jeg kan fortælle at det kræver tålmod, en sikker hånd og en del præcision for at få bakset sådan en omgang fine linjer sammen, uden det kokser(hvilket min højre hånd også har lidt under, så I får kun den pæne at se). Men efter en halv time med negletegning og afrensning af diverse fallerede forsøg for derefter at tegne dem op igen er jeg kommet frem til et ret fint resultat. Jeg kan ret godt lide hvid-på-neglefarve-kombinationen. Denne gang er jeg blevet inspireret af noget så atypisk som et par sokker jeg købte i Monki for nylig og som jeg har haft på lige siden. Jeg er ret vild med hvordan striber kan blandes på en måde, så det ikke bare er striber, men et ret fint mønster i stedet. Hvad synes I om den nye omgang neglekunst?

Nailsalon: long time no see, huh? Yep, I thought that it was time to do something more laid back after yesterday’s post on how the world has gone bananas. You might have noticed that I’m quite hooked on geometrics and that my previous nail polish also had an element of that in it – take a look HERE! And since I, when I was in Berlin, found a cool, littletip painter” from Essence for a couple of euros, I decided to try doing something more fine lined. I can reveal that this project takes patience, a steady hand and a lot of precision to make a bunch of fine lined patterned nails without it failing(which my right hand ended up doing a bit, so I’ll only show you my pretty one). But after half an hour of drawing on my nails and cleansing off the failed attempts and trying to do it better over and over, I ended up with this result. I quite like the white-on-nail-colour combo. This time I was inspired by something quite atypical, namely a pair of socks that I purchased in Monki recently, and which haven’t left my feet since. I really like how simple stripes can be mixed up in a way so that it creates these interesting patterns. How do you like my new nail art?