new in berlin: flere striber og lidt transparens

 photo skjortedetalje1_zpsa4675bcb.jpg photo skjortedetalje2_zps6eac2e52.jpg

 

Jeg købte ikke kun den ene ting jeg viste for nylig i Berlin, bare rolig. Jeg har også fået hamstret noget ret basis-agtigt, til trods for at jeg egentlig mest håbede på tossede og vilde beklædningsdele – men for at være helt ærligt, er det jo heller ikke dårligt at anskaffe sig en god omgang skjorter til de dage hvor man ikke lige føler for palietter(hvis det er muligt). Jeg fandt mig hele fire fine skjorter, hvoraf størstedelen åbenbart skulle være stribede – det ser ud til at striber er det nye hit hos mig. Det er nok geometrien. Jeg ville elske at have polkaprikkede skjorter i samme stil, ih! Jeg tror virkelig at et par fine skjorter kan gøre en forskel i min garderobe: nu kan jeg, hvis jeg står midt i tøjkrise, let lige springe i en af mine nye skjorter og et par jeans eller en farvet nederdel, en god læbestift, et par herresko og svup! så ser man ubesværet hammersmart ud! Jeg er ret vild med den transparente net-skjorte. Jeg mener, at en beklædningsdel, der, samtidigt med at den er knappet helt op i halsen, ikke viser mave som sådan og har lange ærmer, stadig er dragende, er ret så interessant. Og forresten: har man egentlig nogensinde før set en net-skjorte? Ikke jeg! Hvad synes I om de nye køb?

I didn’t just buy that one thing, I showed you before, in Berlin, don’t worry. I also gathered some pretty basic things, despite the fact that I was hoping to acquire some more silly and wild clothes – but, to be honest, it’s not that bad to get a good bunch of shirts for those days, when you’re not really up for sequins(if that is even possible). I found four shirts, of which they’re mainly striped – it seems that stripes are my new love. I guess it’s just the geometrics. I’d love to have the same type shirts with polka dots on them too! I really think taht these simple shirts will make a difference in my wardrobe: now I can, if I’m in a clothing crisis, easily throw on one of these shirts, a pair of jeans or a coloured skirt, lipstick, brogues, and poof! I’ll be looking effortlessly chic! I’m quite fond of the transparent, net shirt. I mean, the fact that an item that, while being buttoned all the way up, having long sleeves and not showing any skin in the conventional way, still can be alluring is quite interesting. And by the way: when did you ever see a net shirt before? I didn’t until now! How do you like my new buys?