get the look: Gucci Resort 16

gucci

De seneste par måneder har resortkollektionerne vadet ned af catwalks på diverse fancy feriedestinationer. En af de nyeste kollektioner, der har ramt Style.com er også en af mine favoritter – nemlig den fra Gucci. Normalt er jeg ikke den, der er så forfærdeligt forfalden til netop Gucci, men denne sæson kunne jeg ikke lade være med at give kollektionen et ekstra kig. Med hvad jeg vi kalde et 70’eragtigt western-take på en kunststuderende i New York, rammer de plet på alt fra teksturer, prints, accessories og styling.. Pow! Så her er hvordan du – og jeg – kan få looket fra Guccis catwalk!

 

gucci skirt 1SKJORTE, SKØRT, SLØJFE

Et look, der er relativt nemt at efterligne, og som man kan fortolke på en hel del måder er skjorte med printet skørt-looket. Jeg vil hoppe i en neutral skjorte med kalvekrøs og et lækkert, vildt printet skørt for at efterligne dette look. Er man lidt ekstra smart, kan man også smide en sød, sort sløjfe om halsen, som nemt kan kreeres af sort silkebånd og gode sløjfebindings-fædrigheder, hvis man er den mindste smule kreativ.

[show_shopthepost_widget id=”785036″]
gucci dress SKO, KJOLE, TASKE

En lækkert, skødesløst look, der holder fast i øjeblikkets 70’ertrenden, og som er ret nemt at efterligne er dette. For et smart retro skolepigelook er alt du skal bruge en langærmet kjole med læg eller plisseringer i skørtet, et par skinnende sandaler og en lækker mini-skoletaske. Pyh, jeg er vild med det her look!

[show_shopthepost_widget id=”785031″]

 

 

gucci-outfitSKØRT, SANDALER, HAT, BLUSE

Dét her look er noget for den modige – for der er kapow på! Et miks af metallics, prints, plisseringer, og statement accessories som skinnende sko, hat, briller og en lækker clutch gør at det her look får hele armen – dog er det alligevel ikke så svært at efterligne. Find din beste printede sweater, tilsæt en løs hue i matchende – eller kontrasterende – farver, et metallisk skørt(for metallic er jo nærmest en neutral, ikke?) og et par søde sandaler.. Ingen tvivl om at det her look vil vende hoveder på gaden!

 

 
[show_shopthepost_widget id=”785046″]