små ændringer #8

outfit May nemesis babe marie jensen danish blogger at elle style awards-8 outfit May nemesis babe marie jensen danish blogger yellow baum und pferdgarten bum bag -4 outfit May nemesis babe marie jensen danish blogger rainy blue outfit designers remix baum und pferdgarten doc martens vintage-7 outfit May nemesis babe marie jensen danish blogger vintage outfit vans and other stories shoes-2 outfit May nemesis babe marie jensen danish blogger yellow baum und pferdgarten bum bag -8 outfit May nemesis babe marie jensen danish blogger hat-5

CLICK PHOTOS TO VIEW ORIGINAL OUTFIT POSTS

Aaaah, små ændringer er på den igen! Det er virkelig blevet en af mine yndlingsting at lave her på NEMESIS, BABE, fordi det både kombinerer mine outfit-billeder, som er en grundsten på bloggen, dermed også styling og mode og som et ekstra element et nyt grafisk udtryk og en mulighed for at arbejde videre, kreativt, med ting jeg allerede har produceret. At vælge mønstre til billederne og finde ud af hvad der skal skiftes ud, se de færdige resultater og høre jeres reaktion på dem.. Intet dårligt at finde i “Små Ændringer”-blogindlægsprocessen!

Disse billeder er jeg især glad for på grund af mønstertemaet, som er en blanding af forskellige marmoreringer og naturligt forekommende mønstre, som for eksempel vandfaldet af mælk(går jeg udfra det er) på det sidste billede.. Pow!

Hvilket er jeres yndlings?