gettin’ lippy with it

artaffair2-2-2

Efter at have fået utallige opfordringer til at lave et indlæg om mine læbestifter – nu hvor de jo er så stor en del af mit look – har jeg endelig taget mig sammen til det.. Så i går brugte jeg fyrre minutter af min eftermiddag, siddende foran mit kamera og med en bunke læbestifter og en masse toiletpapir. Jeg fik fotograferet 2/3 af min læbestiftsamling og har her udvalgt mine 12 yndlingsfarver, så I kan få et lidt bedre indblik i hvad, jeg har at vælge mellem, når jeg skal smøre farve på læberne.. Lad os komme i gang!

 

De mørke
mørkelille

1: REBEL fra MAC – (se den i et outfit her) denne farve er jeg virkelig begyndt at elske, siden jeg købte den. En meget dyb, mørk rød med lilla undertoner som giver det skønneste, klassiske læbestift-look med en smule sexede undertoner. 2: CYBER fra MAC (se den i et outfit her) – en farve jeg ikke har brugt specielt meget, men som jeg er rigtig glad for alligevel. Den har en dyb og meget mørk lilla tone, som er perfekt i mine mere fjollede og kontrastfyldte outfits. 3: FILM NOIR fra MAC (se den i et outfit her) – endnu en meget mørk læbestift, denne gang i en mere brun/dyb, dyb rød farve, som passer vidunderligt med gammeldags og rigtig elegante looks, ja, som navnet siger: film noir-looks! 4: DUBONNET fra MAC (se den i et outfit her) fra MAC – nok den læbestift jeg har haft længst tid af disse.En mørk rød, der er ret så klassisk, men med et mindre sexet look end Rebel.. Til gengæld går den fantastisk til næsten alle outfits!

 

 

De pink og lillapinklillalille 1: FRESH AMOUR fra MAC (se den i et outfit her) – En meget lys syrenfarvet læbestift, som jeg købte specifikt til at have på nytårsaften for nogle år siden og er stadig helt tosset med det underlige, lyselilla look. 2: UP THE AMP fra MAC (se den i et outfit her) – min tip-top favorit lilla læbestift, som I har set mig bruge utallige gange, hvilket også betyder at den virkelig er ved at løbe tør. Den fungerer både superfint til 90’er-outfits, futuristiske outfits men også til et simpelt jeans-og-t-shirt-look. 3: CANDY YUM-YUM fra MAC (se den i et outfit her og her) – den fantastiske, matte og alt, alt for pink læbestift med blålige undertoner, som jeg har elsket siden jeg købte den. Farven er ekstremt stærk, i virkeligheden som på billeder, og jeg er helt tosset med at have neonfarvede læber på denne måde. 4: 518 fra KIKO – En meget lys og dullet, lyserød læbestift, der kun fungerer i selskab med humoristiske outfits. Hvis jeg var en tand brunere og havde lidt lysere hår, ville jeg ligne en fra Paradise, når jeg brugte den.

 

 

De røde og orangerødorangelille 1: SPANISH ROSE fra CLINIQUE (se den i et outfit her) – den perfekte læbestift. Punktum. Jeg er helt vild med Spanish Rose og kan bruge denne læbestift til stort set alle outfits, på grund af dens lilla og lyserøde undertoner, selvom den egentlig er rød. Den går perfekt med alt og er både damet og sexet på samme tid. 2: RUSSIAN RED fra MAC (se den i et outfit her) – også en af mine mest brugte læbestifter. Den helt matte, postkasserøde og ret klassiske læbestift går rigtig fint til de fleste outfits og giver éns look et rigtig klassisk og lidt gammeldags look, på grund af den matte tekstur. 3: IMPRIMÉ ORANGE fra & OTHER STORIES (se den i et outfit her) – min mest neon-agtige orange læbestift. på billedet her ser den lidt lys og kedelig ud, men i virkeligheden giver det den vildeste og mest strålende orange farve, som er helt vidunderlig. 4: 604 fra KIKO (se den i et outfit her) – min mest klassiske orange læbestift, som virkelig bare er orange. Når denne kommer på er der ingen tvivl om hvilken farve-retning, man vil i og den er vidunderlig med farverige outfits, men også til meget enkle looks, på grund af den stærke farve.

 

Hvilken læbestift er jeres yndlings?

Og hvilken bruger I selv mest?